17. sep 2008 14:09
Hehe, pri nas ni košev v kabini, ampak so v predprostoru - pa si spet na istem;) Veri
17. sep 2008 14:09
Hehe, pri nas ni košev v kabini, ampak so v predprostoru - pa si spet na istem;) Veri
17. sep 2008 14:35
Ene pravijo, da je na potovanjih skodelica še bolj priročna kot vložki in tamponi, jaz bom to v roku enega meseca verjetno celo sprobala v eni džungli na drugem delu sveta. Gre pa zato, da si roke lahko vedno in povsod razkužiš, skodelice pa ni treba vedno razkuževat, jo samo obrišeš z robčkom in daš nazaj, kaj pa narediš s krvavim vložkom ali tamponom sredi džungle brez Wc-ja pa res ne vem, kri pač zliješ nekam za grm verjetno (predstavljam si, da vložke vzameš s sabo v civilizacijo in se jih tam znebiš...) Praznit pa res ni potrebno vsakih nekaj ur, sicer nimam najmočnejše menstruacije, meni se je vedno zdela nekak normalna - nepremočna, pa ne ravno šibka, pa skodelico na najmočnejši dan ravno do roba napolnim v 12 urah, drugače pa bistveno manj. Lp, piščanec
17. sep 2008 14:46
Za take izredne razmere, kot je potovanje po džungli, bi pa jaz ne glede na tampone, vložke ali to šalco, obiskala svojega ginekologa, mu razložila situacijo in z njegovo pomočjo menstruacijo prestavila. Issi
17. sep 2008 15:41
Issi,
ti imaš take luštne komentarje. LP
Anja
18. sep 2008 9:49
A ima ta posodica še kakšno vrvico ali samo za tisti podaljan repek vlečeš? Pa tistega repka se nič ne čuti, ko sediš oz. je čisto v vagini ali se dotika hlačk? PISTACIJA
18. sep 2008 10:30
Mislim, da ga pristrižeš na dolžino, kot ti paše. Vlečeš samo za repek, je pa to isto kot vrvica pri tamponu, saj je mehek, tak da po moje nič ne čutiš. Veri
18. sep 2008 11:20
Tisti repek se še kako čuti. Sem mislila, da je konec s to posodico, ker me je stalno motil. Pa sem ga odrezala do prve črtice - nič boljše, do druge - spet nič boljše, potem sem ga pa odrezala celega, lepo zaoblila rez in je super.
Sonja
18. sep 2008 11:33
Tudi jaz sem odrezala repek, res moti, vleči pa ne moreš za njega, verjetno je tam samo za boljši občutek na začetku (ko te prvič zagrabi panika, da to pa ne bo šlo ven nikoli!). Skodelico izvlečeš tako, da jo zagrabiš s palcem in kazalcem na spodnjem delu in stisneš, s tem se ji zmanjša premer in gre precej lažje ven, čisto okroglo (nestisnjeno) je po moje zelo težko dobiti ven, če sploh. piščanec
18. sep 2008 11:44
Če vam po pravici povem, mi je tale posodica vedno bolj tuja.
Na začetku sem bla skoraj da navdušena nad idejo, ... po vsem tem pisanju in razlaganju o uporabi, pa me je kar minilo.
Mislim, da bom še nekaj časa ostala pri dišečih vložkih in tamponih .
MM
18. sep 2008 12:21
...tista primerjava z dudo mi je čedalje bolj všeč! Pistacija PISTACIJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najboljši limonini razpokančki
Jajčevci z rižkom