Rbd

barbara9  

član od: 31.1.2007

sporočila: 756

4. sep 2008 16:31

Lepo se imejte, naj bo to nepozabna izkušnja  za vaše punce.

Jaz sem peljala mojo hčerko na koncert skupine Caught in the Act, najboljše darilo za njen rojstni dan. Sanjsko, koncert njene najljubše skupine prav na njen rojstni dan. Z očijem sta jih šla še počakat na letališče. Special arrangement - uporabili vse veze in poznanstva. Dva dneva čistega odklopa.

Danes, ko gledava fotke s koncerta in z letališča, nama gre pa na smeh.

barbara9

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

4. sep 2008 19:44

Barbara9, kako lepo! Take stvari polepšajo starševstvo in okrepijo odnos z otrokom, a ne!

No, mi smo v zadnjem trenutku spremenili načrt in hčerki je peljal mož. Poslali so mi sporočilo, da so se sicer pol ure gnetli pred dvorano, ampak od sedmih naprej pa lepo sedijo (imajo dobre sedeže, je napisala hčerka) in čakajo koncert. Tako sem vesela, ker vem, koliko to mojima   pomeni. In kako srček razbija!

jasna

tarčica  

član od: 9.9.2007

sporočila: 168

4. sep 2008 20:11

Tudi jaz sem vesela, ker večjega presenečenja ji ne bi mogla naredit. Sicer jutri popoldan ob pol 4, ampak že jaz sem nestrpna, ko bom videla njen obrazek. Je pa to sedaj še ZELO VELIKA SKRIVOST za katero ne ve. Sicer pa imamo karte Kellyev še vedno spravljene, tako, da mislim, da bo tudi njej to ostalo v spominu ravno tako kot tavelikima. Uživajte še naprej! tarčica

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

4. sep 2008 22:41

Evo, poročam.

Mož se vrača iz Lj, tamalidve spita v avtu, uničeni do konca !

Preden so jih spustili v dvorano, so se kakšno uro precej drenjali pred vrati. Večinoma otroci okrog 12, 13 let, brez staršev. No, koncert se je iz neznanega razloga začel šele dvajset do devetih. Dvorana je vreščala, vse je bilo na nogah. Super vzdušje, ampak za mojega moža (pa tudi hčerki) absolutno prehrupno. Vreščanje in vreščanje!!!!

Odšli so malo pred koncem, ker sta imeli tamalidve dovolj. Verjetno sta se naveličali enolične glasbe, vseh pesmi ne poznata in jima je bilo malo dolgčas. Nad izgledom članov skupine pa sta bili kar malo razočarani, saj so v resnici videti precej starejši kot v nadaljevanki. Mlajša je rekla, mami, en je že skoraj plešast ! Ne vem, katerega je mislila.

Skratka, mislim, da sta dobili "orng" porcijo RBD in da bosta imeli za en čas dovolj... Ostali pa bodo lepi lepi spomini. !

Vsak čas jih pričakujem, da ju odnesem v posteljo.

Pa lahko noč!

In uživajte na koncertu, tisti, ki greste jutri!

jasna

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

4. sep 2008 22:51

katka lopatka je napisal/a:
Stanujem v bližini hale, čisto smo zaparkirani, avta ne moremo zaparkirati na dvorišče...pa šele prvi dan je, hehe. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
Katka, ne se sekirat, ti jim lepo kakšno svojo sladko mojstrovino nesi tja za oder, pa boš nabrala avtogramov za celo ulico oboževalk! Joj, kako lepo mi je brati, kako boste presenetili in razveselili otroke! Moja šmrklja je še do začetka počitnic gledala RBD nadaljevanko "pod mus", čez poletje pa jo je čisto minilo. Na koncert je sploh ni vleklo (mogoče tudi zato, ker nobena od njenih sošolk ne gre). Je sploh ne gane več niti to, da bojda razpadajo. Saj ne, da bi si jaz blazno želela v gužvo med cvileče otroke, same je itak ne bi pustila na koncert (ima 12 let), bi se mi pa zdelo prav fino skupaj z njo doživljati eno tako masovno evforijo. No, pa drugič. Zdaj jo je začel zanimati punk in tako (to pa meni zelo paše ;). Je rekla, da bi raje šla enkrat z mano v Liverpool na nogometno tekmo - upam, da je ta želja ne bo minila prehitro. Pa da nama bo uspelo. Enkrat! Sicer pa - maksimalno uživajte s svojimi otroki vsi, ki greste na koncert! mamaF - Mojca

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

5. sep 2008 0:02

MamaF, imaš pa dobre ideje. Sem ravno med koncertom oblagala s tičino eno tortico... Ob koncu, ko so se vračali domov, je bila šele norija. Kužek je bil čisto zmešan, ko je gledal dol z balkona. Šele sedaj se je umirilo. Vreščeče deklice po celi ulici, pa tudi zelo majhni otroci s starši - nižja stopnja OŠ. Ti pa iz srca privoščim, da si gresta ogledat kakšno tekmo... jutri pa - ponovi vajo, moram gajbico pred vrata nastavit :))) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

Teka  

član od: 21.8.2005

sporočila: 1151

5. sep 2008 5:28

Midva s sinom greva danes za ob 20-ih. Koliko prej je dobro da si tam? Imaš lahko vodo, sok s sabo? Je dovoljen fotoaparat? Hvala Teka

neznan uporabnik

5. sep 2008 6:23

[citat=--lovebeyba--]danes zvečer je prvi koncert, tako da če gre kdo danes bi bila zelo vesela, da bi povedal kako in kaj je bilo... me je pa danes malo zmotil članek v žurnalu in sicer da ne smeš zraven imeti digitalca, kamere, ostrih predmetov, dežnikov, plastenk...samo ostekleničeno vodo brez zamaška... na enem koncertu v tujini so baje komplicirali zaradi ključev (prebrano z nekega foruma)... zaradi teh stvari bojo ja varnostniki vse pregledali temeljito? bo ja večina mladina na koncertu... malo me moti da ne smeš imeti digitalca... lp lovebeyba to še mene vedno zanima..., ker sestrico kar muči da nebi imela kakšne slike od njih.... lovebeyba

tarčica  

član od: 9.9.2007

sporočila: 168

5. sep 2008 7:10

Tudi mene zelo zanima zaradi digitalca in pa pijače. Se bo oglasil kdo, ki je bil na prvem koncertu? Lepo prosim! Lep sončen pozdrav tarčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti