21. avg 2008 8:27
Jasna1, Rebelde začne v ponedeljek 25.8.2008 ob 18.55 na kanalu A. kruhy
21. avg 2008 8:27
Jasna1, Rebelde začne v ponedeljek 25.8.2008 ob 18.55 na kanalu A. kruhy
21. avg 2008 10:00
O, hvala kruhy, nisem na tekočem, se vidi, da so počitnice in mojidve nimata stikov s sošolkami . Ne smem jima povedat, ker gremo danes na morje in nas do torka ne bo doma. Če bi vedeli za nadaljevanko, bi silili domov... buči pač!
jasna
21. avg 2008 10:26
BTW, jaz sem zadnjič po netu kupovala Barbike - je bilo treba za eno kolektivno konceptualno darilo dobiti tiste lutke, ki jih delajo kot memorabilijo na posamezne filme - skratka ena totalno kolekcionarska zadeva (kupila sem Barbie Marnie in Barbie Bond) - in sem videla, da imajo tudi Rebelde Barbike in sicer sem videla (upam, da sem prav zapisala), da imajo Rebelde Barbie Mijo, pa Rebelde Barbie Roberto.. Stane pa ena Barbie kakih 25 dolarjev + pošta + carina..... Vendelina jr.
23. avg 2008 22:18
Uf cene vstopnic so pa kar visoke.
marelica
24. avg 2008 7:36
jaz imam pa tudi sina starega 11 let, nadaljevanko je gledal z vso vnemo. Peljem ga pa tudi na koncert. Tako da sem morala kupit 2 vstopnici. Vem da so karte predrage, a je drugače skromen fant, ne zahteva ničesar, pa smo mu ustregli z to veliko željo. Sicer me pa dan koncerta malo skrbi...kakšna gužva bo, kje bom parkirala, koliko prej bova morala štartat od doma. (v normalnih razmerah imam 1 uro do Lj.) Kruhy hvala za obvestilo Teka
24. avg 2008 8:46
Naša tamala je stara 9 let in ves čas je spremljala nadaljevanko. Tudi mi smo morali kupit 2 vstopnici, ki sta presneto dragi, ampak večjega veselja ji ne bomo mogli naredit, kot da jo peljemo na koncert. Tudi jaz se bojim zaradi gneče, vendar jo bo spremljajal brat, tako, da upam bo vse OK. Sicer pa tega ona še ne ve in upam, da bo res veliko presenečenje. Potem pa uam, da bo s tem konec te norije, ker to meji že na pravo obsedenost.. Tudi tavelika sem peljala na Kelly pa tega še danes nista pozabila čeprav imata že skoraj 21 let. Lep pozdrav čeprav je prav grd deževen dan tarčica
29. avg 2008 21:50
Ej Magnolija jaz sem tudi poslušala GNR in Nirvano in Iron Maiden in sem se pol štekala samo s fanti, za punce sem bila pa totalen čudak. Jupiii! tulka
29. avg 2008 22:13
tulka je napisal/a: |
Ej ... in sem se pol štekala samo s fanti, za punce sem bila pa totalen čudak. Jupiii! tulka |
Tulka, jaz se še zdaj
Loni Makaroni
30. avg 2008 0:56
tulka je napisal/a: |
Ej Magnolija jaz sem tudi poslušala GNR in Nirvano in Iron Maiden in sem se pol štekala samo s fanti, za punce sem bila pa totalen čudak. Jupiii! tulka |
30. avg 2008 16:17
Bom š tukaj napisala - če bi bil kdo pripravljen menjati 3 karte za koncert Rebelde (jaz imam tiste za termin ob devetih, šli bi pa raje popoldne), bi bila zelo vesela!
Lep pozdrav!
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Angleški kolač
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo