Živjo,a slučajno kdo iz med vs posluša RBD.Jest jih poslušam odkar je prišla ta nadaljevanka na tvzaslone.
Lep pozdrav
Mcmaja
Živjo,a slučajno kdo iz med vs posluša RBD.Jest jih poslušam odkar je prišla ta nadaljevanka na tvzaslone.
Lep pozdrav
Mcmaja
19. avg 2008 16:27
Naša najstnica jih posluša,ima revijo,ki bo izhajala vsak prvi in tretji ponedeljek v mesecu eno leto ter sedaj jih spremlja v novicah.No na kincert pa nebo šla.Se mi zdi malo premlada,da bi sama hodila,dveh vstopnici si pa tud nismo mogli privoščit. chappy
19. avg 2008 17:19
Se podpišem pod tole, chappy! Tudi moja hčerka jih posluša in je na vsak način hotela na koncert, pa mislim, da pri devetih letih tam res nima kaj iskati... ela
19. avg 2008 19:10
Zdaj so najstniki po celem svetu šokirani, ker se RBD razhajajo. Svojevrsten fenomen je tole, bi rekla... NaturensGalleri
19. avg 2008 19:13
Tudi jaz bi se lahko podpisala pod napisanimi sporočili. Tudi moja hči se je naročila na revijo. Jo ne bom pustila na koncert....je premlada ..12 let .. in vstopnice so predrage. MYCHELLE
19. avg 2008 19:29
Ko smo bli pa mi mladi smo pa poslušali Take That,Caught in the Act,Boyzone,.. .. nismo šli nikol na koncert pa smo glih tak preživeli maserka
19. avg 2008 19:41
Maserka imaš čisto prav...samo da se je v moji mladosti poslušalo Bjelo dugme.....16 let sem bila stara pa nisem smela na koncert...zakaj?.....ker je tista pupa na ovitku plošče imela gor zelo kratke hlače,da se je mal ritke vidlo...... lp goga
19. avg 2008 21:21
Maserka, tudi jaz se strinjam. Sem poslušala Caught in the act, stara sem bla tam nekje 12 let, pa me starši niti pod razno niso pustili na koncert...jaz sem pa kar umirala od žalosti takrat. Ampak sem kar preživela. No, sedaj imam pa novo "glasbeno obsesijo" (pa ne RBD) in se mi je tudi koncert "izmuznil", pa mi je bilo hudo, ampak bom šla pa naslednjič... Follow your dreams....
19. avg 2008 21:33
Jaz sem pa Kelly Family poslušala pa me je mami peljala na koncert, šla je seveda z mano..stara sem bla pa mislim da 9 ali 10 let dobro da sem zdaj malo bolj "v letih", da grem lahko na koncert kadarkol si zaželim..ker mislim, da moje mami ne bi spravila na tak koncert niti za 1000 evrov NaturensGalleri
19. avg 2008 22:24
Moji punci tudi občasno gledata nadaljevanko (odvisno od časa) in poslušata glasbo RBD....no, ko se vozimo v avtu jo pač poslušamo tudi midva za možem.....karte sem jima kupila in ju peljem na koncert.....tako nas gre več mamic in očkotov in še več otrok....mislim, da bo prav lep dogodek! kruhy Sporočilo je spremenil(a) kruhy dne 19. avg 2008 22:25:07
20. avg 2008 1:49
Ja Maserka tut jes ti dajem čist prav.Tut jest sm takrat poslušala Caught in the act pa nism šla na koncert pa sm takrat preživela,bom pa tut ta koncert RBDja. Lep pozdrav. McmajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Goveji golaž iz pečice