30. avg 2008 16:24
jasna1, najlažje bo dobiti koga za menjavo na rbd forumu...verjetno bi bil kdo tam zelo vesel kart za zvečer, ker kot vidim imajo ravno nasprotne želje od vas. NaturensGalleri
30. avg 2008 16:24
jasna1, najlažje bo dobiti koga za menjavo na rbd forumu...verjetno bi bil kdo tam zelo vesel kart za zvečer, ker kot vidim imajo ravno nasprotne želje od vas. NaturensGalleri
30. avg 2008 17:20
Ja Slovenija je res dobesedno v RBD maniji. Jaz sicer nisem gledala nadaljevanke in tudi njihovo glasbo bolj slabo poznam mi je pa žal za njihove oboževalce ker bodo seda razpadli. Ne bom pa nikoli pozabila svojega prvega koncerta Kelly Family ko sem bila stara približno 5-6 let in sem jih videla in je bilo ne pozabno. Pa prvi koncert na katerega sem šla sama tudi ne bo kar tako pozabljen: stara sem bila 15 let in poslušala sem IL DIVO resnično ne pozabno! Kar nisem mogla verjeti da sem bila tam. Zdaj pa čakam kdaj bo kakšen koncert ki bi me zanimal :).
2. sep 2008 12:50
Zdaj imam točne informacije o koncertih.
Četrtkov koncert ostaja ob 20.00. Edino petkov večerni koncert je prestavljen iz 20.00 na 21.00 uro, tako da se opravičujem, če sem koga zmedla!
jasnaneznan uporabnik
2. sep 2008 16:03
tudi jaz grem na koncert v petek, sicer sem varuška moji sestri. nadaljevanko sem spremljala dokaj redno, drugače se mi pa zdijo karte precej predrage...bomo videliče bomo za ta denar tudi tako uživali... lp lovebeyba
2. sep 2008 17:21
Ah, lowbejba, videti zadovoljstvo male sestrice...to je neprecenljivo... Vendelina jr.neznan uporabnik
2. sep 2008 17:52
Vsi pravite da so karte za RBD drage - koliko pa stanejo - samo toliko iz firbca Pri nas sicer nimamo oboževalcev RBD, tako da več od nekaj taktov iz špice nadaljevanke tudi ne poznam, kakor tudi ne poznam vsebine. l.p. tedineznan uporabnik
2. sep 2008 19:35
karte stanejo od 45€ tribuna, 49€ parter, ter 69€ golden ring... večina mislim da imamo tako tribune... lovebeyba
2. sep 2008 19:43
Ah...čisto pretirana rbdmanija,sploh sedaj ko se razhajajo Svet se ne bo podrl,če se ob razhodu Abbe ni se tudi sedaj ne bo. Drugače pa poznam osebo,ki prodaja 3 karte za rbd koncert,če bi slučajno kdo neizmerno rad šel pa je zamudil karte... Roncolinoneznan uporabnik
4. sep 2008 14:55
danes zvečer je prvi koncert, tako da če gre kdo danes bi bila zelo vesela, da bi povedal kako in kaj je bilo... me je pa danes malo zmotil članek v žurnalu in sicer da ne smeš zraven imeti digitalca, kamere, ostrih predmetov, dežnikov, plastenk...samo ostekleničeno vodo brez zamaška... na enem koncertu v tujini so baje komplicirali zaradi ključev (prebrano z nekega foruma)... zaradi teh stvari bojo ja varnostniki vse pregledali temeljito? bo ja večina mladina na koncertu... malo me moti da ne smeš imeti digitalca... lp lovebeyba to še mene vedno zanima..., ker sestrico kar muči da nebi imela kakšne slike od njih.... Sporočilo je spremenil(a) lovebeyba dne 05. sep 2008 06:22:22 Sporočilo je spremenil(a) lovebeyba dne 05. sep 2008 06:22:56
4. sep 2008 15:45
Karte za današnji koncert so z izjemo golden ringa še normalno v prodaji, se pravi, da le niso vsi koncerti razprodani... Danes sem doživela šok, ko sem opazila, da sedeži na vstopnici niso označeni! Pa kaj se grejo, pa za tak denar, halooo
Dobro je pa to, da se vrata dvorane odprejo 2 uri pred koncertom, tako da verjetno za noter ne bo prevelike gneče. Za ven bomo pa že nekak...
V glavnem - gremoooooooo!
Ja, lovebeyba, bom poročala.
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Bučni pire iz rumene buče