11. avg 2008 14:41
Lidka, predpasnik mora imet gubice in ne volančkov.
Upam, da bo Ezoj našek kak prt, ki bo šel dobro h kaki torti, kao narejeni iz stiropora in domače ticino mase. Ampak to najbrž dela le za Valentinovo. ( sem tisto fotko prakat pogledala, s preverjenimi očmi kriminalista, da sem ugotovila prevaro ).
Mi pa ves čas poročanja ni jasno, kak dekolte išče Ezoj. Ali tak, tipa Sofija Loren, ali tak, tipa Zmešana Allay( ki jih ima ves čas v pranju, pa Harisona Forda očitno nič ne moti). Ali pa tak, model Dars, ko že rpi začetni uporabi kaj odpade bek, zaradi pomanjanja vezivnega materiala. Ampak to bomo še razčistili na domačih tleh.
Me preseneča podatek o odstotnosti pijančkov. Koliko je torej dostopna pijača ( ali imajo omejitve pri nakupu), kako je draga npr. v primerjavi z eno kavo ali litrom soka in je posredi dostopnost po ceni. Menda se Rusi prislovično zadevajo z alkoholom, zato me čudi, da ni videl pijančkov. Ali pa je, na srečo, bil tam, kjer je zanj bolj varno.
Tu, na našem koncu o Rusinjah razmišljamo bolj v povezavi s plesalnim driogom, pa še kaka druga artistična spretnost, zato me zanima, ali je Ežoj opazil, da bi bila ponudba tovrstnih storitev, registriranih in tistih, prikritih, kaj bolj očitna in komercialna od tistih, ki jih tukaj nudijo domača dekleta. ( Ruskinje in Ukrajninke tu izpuščam.) Kako je s tem ?
Ežoj, uživam v tvojih zapisih, in želim, da uživaš tudi ti na potovanju, in se varneš.
F r i n a