16. jul 2008 22:19
Ežoj, hvala za skrb za mojo džigerico! Pozdravček!
16. jul 2008 22:19
Ežoj, hvala za skrb za mojo džigerico! Pozdravček!
17. jul 2008 6:14
ežoj je napisal/a: |
A, ja, kaj bi pa jaz naredil, če bi bil na mestu dragičke? Popolnoma nič, tako kot nisem naredil popolnoma nič ko so mi pred očmi ukradli Istrabenz ( to nazadnje, prej pa pivovarno, Merkator, Merkur.........). Po vašem, drobni lopovi naj sedijo, velikim pa vse časti, logika da te kap. Ti, pa dragička, rajši pazi na džigerico! ežoj |
17. jul 2008 6:16
Pa še to: jaz nisem nikjer napisala, da naj drobni lopovi sedijo, velikim pa vse časti. Prav jaz sem opozarjala, da je zame gospodarski kriminal enak ostalemu kriminalu. Najprej preberi, kaj je kdo napisal, potem pa zlivaj gnojnico. Črna mamba
17. jul 2008 9:00
Ravnala bi kot Dragička, ni pa za pričakovati, da ti bodo mimoidoči nudili pomoč?
Fant za celo glavo večji od mojega sina(takrat 2.razred osnovne šole) je začel izsiljevati mojega brez vzroka. Ta fant ni vedel, da sem jaz zraven in da tole opazujem. Prekinila sem to dejanje z grožnjo, da bom stopila do ravnateljce, bila sem vse prej kot nežna, verjamite mi, pa je šla mimo nas takratna razredničarka od sina, ni pozdravila, celo glavo je obrnila, dogajalo pa se je na šoli.
Če bi bila šolski delavec najmanj kar bi storila bi se vstavila in vprašala kaj se dogaja se vam ne zdi?
P.s. Mambica nisi zadela pravega izraza, jaz bi zate rekla, da si "incontentabile" (beri nezadovoljiv ali zelo zahteven) na pa "ingrata"( beri nehvaležna).
Dragička, naslednjič pokliči me, ti bom jaz dala eno roko... želim ti da, naslednjič ne bi bilo.
lp
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 17. jul 2008 09:02:14
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 17. jul 2008 09:02:53
18. jul 2008 11:21
Dragička pa ti mi prideš kot ena super babica (je bila včasih nadaljevanka na tv). Madona si korajžna, samo poslušaj ti ežoja in pazi nase.
jade
18. jul 2008 12:31
Čao, ja, res je korajžna, tale Dragička, da si je upala takole zoperstavit se enemu vandalu. Tudi jaz menim, da je v takem primeru bolje samo poklicat policijo, ker z mulcem, ki mu je očitno vseeno prav za vse, in še z orožjem v roki, se ne gre kregat. Še huje je, če naletiš na narkomana, ta te bo za euro tudi štihnil, ko je v krizi. Tako da - nasvet: res se ne igrat z zadevami, pač pa mirno poklicati policijo, po možnosti brez da te vidi. To ni isto kot da greš mimo.... . Lep pozdravček, S.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Sladki rogljiči