27. avg 2008 14:12
Nisem toliko stara, da ne bi se bala računalnika. Meni se zdi precej bolj preprosto, da vzamem v roke knjigo. Tudi besedila težko popravljam preko računalnika, staromoden zapis je , vsaj zame, bolj pregleden.
Že pri preverjanju kakega podatka imam slabe izkušnje: premik v domačo pisarno, priklapljanje kablov, vključitev računalnika, čakanje, da se postavi. In potem čakanje na internetno povezavo.
V tem času že imam odgovor, na prijazen, staromoden način.
Sama plačam programe na domačem in službenem računalniku. In tudi zato je knjiga bolj prijazna za uporabnika moje sorte. Pa še posodim jo lahko..
Z uradnim preverjanjem znanja slovenščine sem končala pred mnogimi leti na maturi. Kasneje šolski sistem ni predvideval dodatnega usposabljanja. In se tudi ne spomnim, da bi kaka ustanova organizirala kak, mislim, da bi moral biti brezplačen tečaj, za osvežitev pravil. Samo za tujce, ki jim je bojda treba pojasniti, kako se poimenujejo lunine mene.
Za radovedne: predpriprava ni dovoljen izraz. France Verbinc. ( Do branja tega tudi nisem vedela. Je pa logično. Kot tisto - vrnil sem bom nazaj.
F r i n a