11. jul 2008 11:59
mamaF, jasno kot beli dan. Strinjam se s "prameni". Ha, ha... LP Mac
11. jul 2008 11:59
mamaF, jasno kot beli dan. Strinjam se s "prameni". Ha, ha... LP Mac
11. jul 2008 13:08
anamarija ne noooo ycrna
11. jul 2008 14:58
No, ali veste kako se sklanja stara ženska??? TEŽKO!!! Lep pozdrav sonci
11. jul 2008 15:43
ycrna
11. jul 2008 15:48
Mac je napisal/a: |
Anamarija1, zakaj pa ne moreš 1 pramen naredit? Pa po moje se reče, da narediš 1 pramen in več pramenov. In ne več pramena! Nimam prav? Mac |
Jaz si dam delati pramena, ker imam dva lasa
Anamarija
11. jul 2008 15:57
Vendelina jr. je napisal/a: |
En pramen, dva pramena, trije in več prameni. Lučka, sem vedela, da v to frizersko debato se pa moraš vključiti.... Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 11. jul 2008 09:31:55 |
No, pa smo spet tam pred frizerskim salonom, kogar zanima, mu bodo očitno, seveda z Vendelinino strokovno asistenco pobarvali tudi tri ali več prameni.
Kar ostanite pri svojih, čeprav malo manj visokoletečih frizerkah.
Kljub svoji neukosti vam bodo zelo verjetno čisto korektno pobarvale tiste tri ali štiri pramene ali pa, če si boste tega zaželele, celo pet, enajst ali osemindvajset pramenov, z malo sreče celo brez pokroviteljskih nasvetov.
nola
11. jul 2008 16:00
Ja, anamarija1, to pa ja! Kako se pa sklanja dedek? S kosmodiskom. LP Mac
11. jul 2008 16:08
No, saj nisem obsedena, slučajno sem naletela na ta tekst na eni frizerski (drugače zelo lepi) strani (kopirano): Posamezna pramena Vsekakor se sprašujete,kako pritrdimo Great Lengths pramena na vaše prave lase.Ko drugi uporabljajo tehnike kot so varjenje,loščenje,lepljenje in vozlanje,ki trgajo in v veliki meri uničujejo vaše lase,Great Lengths uporablja veliko boljšo metodo:SPAJANJE.Ustvarili smo posebno metodo spajanja las z vašimi lasmi.Mesto spajanja je sestavljeno iz polimernih vezi,ki imajo podobno molekularno strukturo kot človeški lasje.S pomočjo posebne metode aktiviramo spajanje med Great Lengths in vašimi lasmi.Pramena lahko na enostaven način odstrani le strokovnjak. Mac
11. jul 2008 16:14
Mac, do tega pa pride, če samostalnik moškega spola malo po svoje zvrneš v srednji spol. Tile očitno mislijo, da so "prameni" oz. po njihovo "pramena" srednjega spola kot npr. "drevesa". (tisto drevo - tista drevesa; tisto prameno??? - tista pramena) ....ko sem iz Celja prišla v srednjo šolo v LJ, se mi je zdelo čudno, ker so tam za zajtrk pojedli "en jajc", mi Štajerci smo si pa spekli "eno jajco".....seveda smo se vsi v šoli učili, da je zdravo pojesti "eno jajce". No, če pogovorni jezik križamo s knjižnim, pridemo pa še do teh zafrknjenih "pramen". mamaF - Mojca
11. jul 2008 17:14
anamarija1 je napisal/a: | ||
Jaz si dam delati pramena, ker imam dva lasa[jezik] Anamarija [srecen] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Ribja juha s testeninami