12. jun 2008 7:31
Tale tema me pa že malo spominja na tisti "vic", ko je mimoidoči opazil, da pretepajo nekoga.....in se jim je pridružil. In tako naslednji, in naslednji. Čez nekaj časa je nekdo vprašal, ej, zakaj ga pa tepemo....odgovora ni poznal nihče. Nekako ne razumem, zakaj je potrebno nekoga okrcati in ga označiti za naivnega, nerazsodnega, malo neumnega samo zato ker razmišlja drugače. Pa je bilo vprašanje čisto enostavno, razvilo se je pa debate za 10 strani. Pravzaprav niti ne debate. Zanimivo pa je, da je večina napisanih postov kritika na razmišljanje, da je mogoče res nekaj močnejšega, česar ne vidimo in nas večina ne čuti. Tisti, ki imamo pozitivne izkušnje s tovrstnimi zadevami se raje ne izpostavljamo, ker smo v trenutku označeni s pridevniki, ki se jih kar nekaj začne na n. Z napisanim se strinjam le v točki, da se na komercialne strani ni za zanašati. Domnevam, da je bilo zato tudi postavljeno vprašanje na tem forumu - gre za osebno poz. izkušnjo. Sama imam tako izkušnjo, zelo osebno, in v tistih trenutkih zelo resnično. Žal se oseba zaradi zdravstvenega stanja ne ukvarja več s tem. Meni in nekaterim meni bližnjim, je bilo tako srečanje v zelo veliko pomoč, včasih svetla luč tam nekje. Ampak se je pojavila takrat in v točno taki obliki, kot je bila napovedana, pa se je v času napovedi slišalo skoraj neverjetno. Tako, pa sem se izpostavila. lep dan, pa čeprav deževen, vam želim robida