10. jun 2008 14:27
Šalthebel, frinči, šalthebel popravi, okej? Drugačnost, okej, ga ni čez različna mnenja. Najboljša so drugačna mnenja v katerih se vsi strinjamo s tabo. Čim pa kdo sestavi stavek s pravilno postavljenimi ločili in z nianso drugačnim pristopom, kje je potem TVOJA strpnost? Kje je tvoja prislovično razglašena strpnost, ko je treba npr. poslušati nekoga z ljubljansko govorico? Mirno se ti zapiše, da te že govor moti in to zgolj zato, ker si imela izkušnje z nekimi sorodniki iz Ljubljane. In sploh ne vidiš problema v SVOJIH stavkih. Pri tekstih z drugih pa z nano-tehtnico vagaš. In veš, meni se tudi slučajno ne bo zgodilo, da bi vse zdravnike, vse odvetnike in vse poklice metala v en koš, ti pa mirno nekaj pavšalnega zapišeš o poklicih - malo poglej, kaj si napisala v predprejšnjem postu? a ti mogoče ni padlo na misel, da v alinejah morebiti žališ ljudi, ki so zaposleni v institucijah, ki jih navajaš? Daj malo uravnoteži svoj pristop, okej? Saj si v osnovi čisto ena fejst punca. Ni treba stalno in vedno po ostrih robovih voziti. Sicer gre pa je tale topic itak že malo ausglajzal. Grem malo pogledat v svoje tarot karte, da vidim, kaj se mi obeta v preostanku dneva....ker kuglo sem po nesreči razbila.... Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 10. jun 2008 14:42:39