12. jun 2008 10:13
mišika je napisal/a: |
Vlado, nihče te ni vprašal za mnenje ja? mišika |
12. jun 2008 10:13
Vlado, nihče te ni vprašal za mnenje ja? mišika |
12. jun 2008 10:33
Še nekrat si preberi.....nisem vprašala za mnenje ampak za informacijo. mišika
12. jun 2008 10:34
Vlado, nihče te ni vprašal za mnenje ja?mišika |
Deklica draga, je pač tako, da na tem forumu lahko vsak izrazi svoje mnenje, naj si bo pametno al pa trapasto, kot lahko tudi vsak postavi vprašanje - pametno al pa trapasto.
Če boš potrebovala pa le mnenja točno določenih, se boš pač nanje obrnila po e-pošti oz. po ZS-jih.
Enako velja za informacije.
Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 12. jun 2008 10:35:21
12. jun 2008 10:44
Ja, še nekaj imam za napisat: kar se tiče prošnje po zaklepanju teme.
Zame je to enakega pomena, ko npr. če se otroci doma zravsajo in potem kličejo mamo na pomoč, da naredi red. No, ni čisto enako, ker tam so otroci, tu pa odrasli. A če nekomu odgovori na neko vprašanje ne bodo všeč. se pa temo kar zaklene? Naj vsak napiše, kar ima in bo potem mir...Dokler spet ne uleti kdo, ki ne zna iskati po že odprtih forumih z enakim naslovom...
Ognjič
12. jun 2008 10:54
Pogrešam nolo!!!
Ognjič
12. jun 2008 11:04
Eh mišika, zdaj si pa pretiravala. Rade volje ti podarim kakšno lutko s svojimi lasmi, da boš igle not pikala. Ti bo lažje pri srcu? lp Vlado
12. jun 2008 11:22
Jaz pretiravala? Po vseh teh mnenjih in pikrih pripombah pa res lahko. Zakaj se nekatar tako radi z negativizmom poveličujete? Vse dobro se z dobrim vrača in..... mišika
12. jun 2008 11:24
Ognjič, včeraj sem imela čas in sem malo pogledala stare teme, če bi našla kaj zanimivega zase (na Kulinariki je namreč ogromno dobrih in uporabnih tem). V oči mi je padlo, da so v enem tednu zaklenili po hitrem postopku kar štiri teme člana (mislim, da gre za Wrana), ki se je poslovil s foruma. Tudi nekatere druge teme, kjer so se kresala mnenja, so bile zaklenjene. Kakšni so potem kriteriji za zaklepanje? Razen seveda tistih, kjer se teme podvajajo. Celinski tajpan
12. jun 2008 11:26
Vlado je napisal/a: |
.............................................................................................---------Kobra ampak elektrika JE, vsak dan, ob vsakem trenutku, prisotna, dokazljiva PONOVLJIVA, neodvisno od našega psihofizičnega stanja. -------............................................................................................. lpVlado |
Tudi prekognicija, ESP, šloganjeje in kar je še tega, je prisotno v vsakem trenutku, dokazljivo ponovljivo, neodvisno od tvojeg psihofizičneg stanja.
ežoj
12. jun 2008 11:28
Celinski tajpan je napisal/a: |
Najbolje bo, da urednik to temo zaklene. Jaz sicer nimam pravice, da to zahtevam, bi pa bila zelo vesela.Vsi tisti, ki so vam problemi drugih smešni: Hodie mihi, cras tibi.Celinski tajpanSporočilo je spremenil(a) Celinski tajpan dne 12. jun 2008 10:09:44 |
To se pravi: ko nekdo izrazi drugačno mnenje od tvojega, je jajboljše da urednik................
Še enkrat: res strpnost, da te kap.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Gratinirani svaljki