23. maj 2012 20:11
elaphus je napisal/a: |
ženskice, skulirajte se! Meni je veter malo prej z okna zabrisal korito s toplšnimi surfinijami, ki so bujno cvetele in se že povešale dol. Sem žalostna za zjokat!!!! lp P.s. Ja, vem, nima nobene zveze s temo - se bom poboljšala, oblubm!
cervus
|
Cervus, imaš surfinije do tal, pa se ne prevzet.Meni se je to redno dogajalo, se nisem nič hvalila, dokler nisem namestila tistih kovniskih pokončnih ploščic. Lesene prečke sledijo, če bomo uspeli zamenjati okna in police.
Glede boba pa je meni najlepša zgodba o tem, kako se je bobek smejal, ko je kamenček padel v vodo, ko je šel po slamici čez potok. Zato ima počen trebušček.
V neki knijigi sem videla, da so spremenili zgodbo in nastopa fižolček, ker se očitno boba ne upajo omenit. Sem ga pred leti nasadila, poskusno, pa so bili nesesalci hitrejši.
Zanima me, če kdo pozna čisto droben fižolček, ki smo ga v mojem otroštvu imenovali finžek. Res je bil zelo droben in so rekli, da je to sorta za otroke. Sem gledala na tržnici nekaj let zapored, pa ga ne poznajo. ( Jasno, ko so se celo življenje mastili s ptujskim maslencem.)
F r i n a