25. maj 2012 21:44
Hosta je pa itak blizu - v ribniku bo pa ogrlica ali pa tudi več....
lp
cervus
25. maj 2012 21:44
Hosta je pa itak blizu - v ribniku bo pa ogrlica ali pa tudi več....
lp
cervusMygrace
sporočila: 6506
25. maj 2012 22:01
Sicer mi ni jasno, kdo koga lovi, ampak un k je že iz vode ven, ima pogled "Kamo sutra?", definitivno..
Mygrace
25. maj 2012 22:42
Eh, kamo sutra, kamo sutra ... ja, v Prekmürje vendar
Blanchy
26. maj 2012 12:19
ežoj je napisal/a: |
No, pri meni same uganke: a mi lahko kdo pove kaj je to:
|
Uf, uf, uf...
zeta
26. maj 2012 14:30
Blanchy je napisal/a: |
Eh, kamo sutra, kamo sutra ... ja, v Prekmürje vendar
|
ne se hvalt - nekteri morjo garat....
lp
cervus
26. maj 2012 14:40
ežoj je napisal/a: |
No, pri meni same uganke: a mi lahko kdo pove kaj je to:
|
Po moje sta to princ in kralj, samo še dve prostovoljki, da ju poljubita ... pa da vidimo ...
Mayisa
27. maj 2012 11:07
Rabim pomoc. Kaj je to za en grmicek? Ima majcene listke, podobne majaronu- tudi disijo zelo lepo...
Hvala in lepo nedeljo.
lp lučka
27. maj 2012 11:12
Timijan, lepše slovensko materina dušica, Thymus. Vrste se po fotografiji ne da določiti.
Primeren čas, da jo nabewreš za čaj, proti prehladu. Pri nas smo sladkor karamelitirali, zalili z malo vode, da se je stoli, nato dodali čaj materine dušice (ali vrtnega timijana) in po požirkih toplo do vročega pili.
Tudi tebi lepo, sončno, po materini dušici dišečo nedeljo.
rimljanka
27. maj 2012 13:03
Jaz imam na vrtu nekaj podobnega, le listki, se mi zdi, so malo drugačni, bolj koničasti. Do zdaj sem mislila, da je šetraj. Rimljanka, a sta si timijan in šetraj podobna?
Diši pa res lepo, moja najljubša dišavnica, ki jo veliko uporabljam v kuhinji, naj bo karkoli že.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Karamelna omaka