18. jun 2008 15:55
vendy, moja sestra tudi po postu napade čokolado in vse živo... Pa je bil voden post z duhovnimi vajami in ne vem kaj še vse... Veri
18. jun 2008 15:55
vendy, moja sestra tudi po postu napade čokolado in vse živo... Pa je bil voden post z duhovnimi vajami in ne vem kaj še vse... Veri
18. jun 2008 16:25
Ognjič je napisal/a: |
mark5, zdaj si že skoraj 3 mesece tu na forumu uradno prijavljen/a, pa bi se že skoraj moral/a odločiti, al si fantek, al si punčka... No, pred nickom imaš sicer punčko narisano, le v besedah se dostikrat zaplete... Ognjič |
A ni en poslanec pogorel, ko je predlagal pregled mednožja?
ežoj
18. jun 2008 16:28
Veri, tebi posebej en lep pozdrav, zadnje čase se bolj mal oglašaš ( saj vem, sem prebral, veliko si si zadala ).
ežoj
18. jun 2008 17:47
mark5, probati je včasih greh, sploh če si diabetik, kot si menda ti.
rimljanka - zasebno mnenje
19. jun 2008 10:56
hehe, ežoj, samo enkrat se živi, a ne?;) No, za surovo hrano pa zdaj res ni čas pri meni, mislim, da bi tako odločitev vsi obžalovali;) Saj zdaj sem spet več tu gor, ko spet ne morem kaj dosti drugega počet;) Veri
19. jun 2008 12:06
Veri je napisal/a: |
hehe, ežoj, samo enkrat se živi, a ne?;) No, za surovo hrano pa zdaj res ni čas pri meni, mislim, da bi tako odločitev vsi obžalovali;)Saj zdaj sem spet več tu gor, ko spet ne morem kaj dosti drugega počet;)Veri |
a je bila morda pri tebi in ti kaj lepega povedala ...
Ognjič
19. jun 2008 12:10
ežoj je napisal/a: |
ežoj |
Ežoj, ta posalnec je dejansko pogorel zaradi mednožja. Pa ne tistih v parlamentu, ampak v svojem stanovanju.
Bojeval se je z mečem, z mečem pokončan.
F r i n a
19. jun 2008 12:35
ežoj je napisal/a: | ||
A ni en poslanec pogorel, ko je predlagal pregled mednožja? ežoj |
Ahhhh, , ne predlagam jaz pregleda, sam/a se mora odličit, kaj je...
Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 19. jun 2008 12:36:04
19. jun 2008 13:14
Ognjič, ko gleda v gate, se ne more odločit....
F r i n a
20. jun 2008 15:22
No že nekaj časa se oglašam kot ženska mogoče ne veš da na fanta govorijo na gorenjskem blizu Bleda ampak sem se odločila da bom odgovarjala kot ženska kaj te to moti zdi se mi najbolj važno da pridemo do pametnih predlogov.Kar je predlagal Rupar to je je pa stvar osebne morale in inteligence važno je da nismo žaljivi eden do drugega saj se na forumu pogovarjamo le pametne stvari. mark5Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Caprese solata s popečenimi svaljki