12. avg 2008 14:11
Hvala, Hvala Miška,ampak včasih ljudje preprosto ne razumejo glavnega sporočila posta. Jaša,tebi pa hvala za razlago :) www.helpanimal.mojforum.si
12. avg 2008 14:11
Hvala, Hvala Miška,ampak včasih ljudje preprosto ne razumejo glavnega sporočila posta. Jaša,tebi pa hvala za razlago :) www.helpanimal.mojforum.si
12. avg 2008 14:57
Glede na to da ti starši ne dajo denarja za psička, bi rada povedala le to, iz lastnih izkušenj, da je še kako pomembno, da so vsi (vsaj večina) ljubi v nekem gospodinjstvu ZA nakup hišnega ljubljenčka... Že s tega stališča, da ti ne boš vedno doma in je takrat le dobro, da se imaš na koga zanesti. Drugače pa je imeti pasjega/mačjega/ptičjega/ribjega prijatelja nekaj najlepšega in zame najboljša psihična terapija :) nitta
12. avg 2008 15:58
Da še kakšno veselo novico sporočimo: naš bullmastiff je še pri svoji mamici, mi pa mu že pripravljamo primeren domek, konec avgusta gremo ponj k vzreditelju. Ti malo tigrasto ščene, kako se ga že veselimo, samo okoli imena se še usklajujejmo, ker del družine ne bi imel Mortimerja, kot je bil prvotni predlog.
Smo že nestrpni, čeprav je spomin na prejšnjega psa iste pasme, le da rjavega, še kako živ. Mamamia
mamamia
12. avg 2008 16:17
HelpAnimal je napisal/a: |
Tako mešančki kot pasemski psi, imajo POPOLNOMA ENAKE možnosti za bolezen |
Če vam dam še lekcijo o rodovnikih.. Nima vsak pes rodovnika,to je jasno. In ni vsak čistokrven.Samo ne pomeni pa,da če nima rodovnika ni čistokrven in je mešanec. Kje se vas pa glava drži? Osnovnih pojmov o psih nevemste,pa se vtikate v debate. Na vaših mestih bi bila tiho. HelpAnimal |
12. avg 2008 16:36
No,v bistvu pa imaš tudi na nek način prav,da so samo nerodovniški in rodovniški,ampak to še ne pomeni,da so mešančki bolj zdravi,kot je po kmečko napisal Sonček. Res je,da se rodovniškega lahko izloči iz vzreje,če prenaša dedno bolezen,ampak obstajajo tudi bolezni,ki niso dedne. Tem se nemorajo izogniti niti mešanci niti rodovniški in obojni imajo enako velike možnosti da le to dobijo. Zato,sonček se meni zdijo take izjave popolnoma neprimerne. www.helpanimal.mojforum.si
12. avg 2008 17:16
petkica podpišem se pod tvoj zadnji post! mamamia čestitke :) mi bomo tudi kmalu dobili dodatno družbo :) 15. julija so se skotili mali lovski terierčki, potomci našega Blitz-a...rožice lepe:) no Nubi-ja že nestrpno pričakujemo :)... ycrna
13. avg 2008 7:09
Mi imam dva psa, enega z rodovnikom in enega brez....ni nobene razlike razen v papirjih in oba sta enako ljubljena in srečna. mišika
13. avg 2008 8:09
Če vam dam še lekcijo o rodovnikih.. Nima vsak pes rodovnika,to je jasno. In ni vsak čistokrven.Samo ne pomeni pa,da če nima rodovnika ni čistokrven in je mešanec. Kje se vas pa glava drži? Osnovnih pojmov o psih nevemste,pa se vtikate v debate. Na vaših mestih bi bila tiho. |
13. avg 2008 8:48
Moja psička nima rodovnika in ni mešanka. mišika
13. avg 2008 8:50
V jeziku kinologov je. macadamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Piščančja stegna z miso pasto