29. apr 2008 8:41
Pravzaprav se popolnoma strinjam s teboj. Vi imate svoj forum, mi svojega... zato mi ni povsem jasno zakaj se taksne teme, ki nimajo nikakrsne, ampak res nikakrsne veze s kulinariko, ne izbrisejo. Nikomur nisem pridigala, sem le podala mnenje glede oglasa "pasje zenitne ponudbe za produciranje mesancev", ki je bila odprta in je nihce ni izbrisal, kar bi na nasem forumu ze davno naredili, ce tema ne bi ustrezala podrocju, ki ga pokriva nasa spletna stran. Ne vem kaj ti je hecno... pac nisem nek kulinaricni guru in o teh receh samo berem, si sirim obzorja in sem toliko samokriticna, da mi na misel ne pride, da bi s tem neznanjem, ki ga na podrocju kulinarike premorem, tukaj kogarkoli davila. Sicer pa ste carice (brez dlake na jeziku)... zadeve tako dobro in podrobno obrazlozite, da mi kuharski podvigi kar uspejo brez dodatnih vprasanj. Pac to stran prebiram in ce nic ne napisem, se ne pomeni, da o meni ni ne duha ne sluha :o) Nimam pa namena smetiti tega foruma z odpiranjem kinoloskih tem, ker sem enostavno ne sodijo. giglio