1. mar 2008 9:36
Evo, da se še jaz mal promoviram ( vidim kolk Atini cveti biznis, pa sem mal fovš ).
Draga naša mambica, ( saj si naša, a ne? ). Glede plus paketa in plačevanja so že druge vse povedale, ni kaj dodati ( saj veš, oglašam se le zaradi promocije ), ti pa seveda lahko imaš svoje mnenje. Če mal okoli brskaš po forumih, boš vseen ugotovila da je to en prijazen forum. Včasih kdo očita nizek intelektualni nivo () vendar je tudi ( po moje ) , dolžnost takih članov, da na tem delajo in s strpnostjo in " višjim intelektualnim nivoem" pokažejo ( nam na podnu ) kakšen ta nivo naj bi bil. Meni se zdi, da je ta forum strpen, včasih morda moti, da, ko nekomu zmanjka argumentov, preide s stvari na osebo, ampak je to bolj poredko.
A ja, glede besede forum si naredila napako ( vsakomur se lahko zgodi ). Kot je splošno znano, beseda forum prihaja od angleške besede for ( štiri ) in besede um, kar v svahiliju pomeni pogovor, torej je forum pogovor štirih, ker če je več udeležencev, en drugega motijo in se ne morejo lepo pogovorit ( mimgrede, od tod je prišlo tisto naše: pogovor v štiti oči, nekdo je narobe razumel besedo forum, o besedi kvorum pa kdaj drugič ).
Pa da ne boš kuhala jeze, nekaj za tebe ( če smo že kulinarični forum ), da se mal posladkaš, povedati pa moraš kaj bi to bilo :
Pa brez zamere in lep pozdrav
ežoj