Plus paket

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

1. mar 2008 9:36

Evo, da se še jaz mal promoviram ( vidim kolk Atini cveti biznis, pa sem mal fovš ).

Draga naša mambica, ( saj si naša, a ne? ). Glede plus paketa in plačevanja so že druge vse povedale, ni kaj dodati ( saj veš, oglašam se le zaradi promocije ), ti pa seveda lahko imaš svoje mnenje. Če mal okoli brskaš po forumih, boš vseen ugotovila da je to en prijazen forum.  Včasih kdo očita nizek intelektualni nivo () vendar je tudi ( po moje  ) , dolžnost takih članov, da na tem delajo in s strpnostjo in " višjim intelektualnim nivoem" pokažejo ( nam na podnu ) kakšen ta nivo naj bi bil. Meni se zdi, da je ta forum strpen, včasih morda moti, da, ko nekomu zmanjka argumentov, preide s stvari na osebo, ampak je to bolj poredko.

A ja, glede besede forum si naredila napako ( vsakomur se lahko zgodi ). Kot je splošno znano, beseda forum prihaja od angleške besede for ( štiri ) in besede um, kar v svahiliju pomeni pogovor, torej je forum pogovor štirih, ker če je več udeležencev, en drugega motijo in se ne morejo lepo pogovorit ( mimgrede, od tod je prišlo tisto naše: pogovor v štiti oči, nekdo je narobe razumel besedo forum, o besedi kvorum pa kdaj drugič ).

Pa da ne boš kuhala jeze, nekaj za tebe ( če smo že kulinarični forum ), da se mal posladkaš, povedati pa moraš kaj bi to bilo :

Pa brez zamere in lep pozdrav

ežoj

Alka Vujica  

član od: 10.1.2008

sporočila: 14

1. mar 2008 10:00

Yalla ežoj Alka Vujica

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

1. mar 2008 10:03

Ežoj prištimaj parking za 2 metle, evo mene in Stane. Aja pa upam, da nisi že pojedel tistega na mizi.

jade

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

1. mar 2008 10:04

Ežoj spet si pozabil na prt.

jade

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

1. mar 2008 10:11

Ej, jade, včeraj narejeno ( a uganeš po čigavem receptu ), slikano pred pol ure: dobrodošle.

A ja, glede prta: sedaj ga ne smem dat, dragičko bi kap, ko bi na moji mizi videla prt.ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 01. mar 2008 10:13:02

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

1. mar 2008 10:17

Jade, pejve čim prej, ziher je ziher... (ežoj pa nej ta čas kar išče prt, da ne bo vsega pojedel )

stana

Sporočilo je spremenil(a) stana.r dne 01. mar 2008 10:21:29

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

1. mar 2008 10:20

Jaz sem pa prav vesela,d akljub temu,da obstaja plus paketek lahko VSI beremo VSE forume in pišemo POVSOD. Pobrskaj malo po drugih forumih-ni cvenka,ni branja določenih tem. Pa jernej je še tako fejst,da 1x letno pluskota vsem vključi,da beležko nafilamo Roncolino

Sasenka  

član od: 5.9.2005

sporočila: 252

1. mar 2008 10:41

matilda je napisal/a:
In ne recite tisti, ki nimate pluska, da niste še pomislili, kako bi bilo fino, če bi vam pokazalo več kot en zadetek. Večina se jih tega niti ne upa napisati tukaj, ker dobi takoj servirano, naj si ga pa kupi.
Hja, matilda, nihče od nas, ki nimamo pluskota, ni trdil, da tega ni nikoli pomislil. Seveda bi bilo fino. Dejstvo pa je, da jaz osebno niti ne vem, zakaj bi to obešala na veliki zvon, saj so pravila jasna: če hočem več zadetkov, potem potrebujem pluskota. To mi je povsem jasno, kot mi je jasno, da se zato dejansko nimam pravice pritoževati. V resnici potrebe po iskanju nimam: v času, kar sem na KS, sem iskalnik uporabila kake 3× ali pa morda 5×. Če se bodo moje potrebe po iskalniku povečale, bom mirno plačala pluskota, saj je treba delo drugih spoštovati in primerno nagraditi . Se mi zdi, da v odogovirh mambici ni nihče izpostavil tega: portal in delo staneta, takšna so dejstva in čeprav gre za navdušenje nekaterih posameznikov, se mi zdi povsem pravilno, da to znanje in čas, ki ga delijo z nami, primerno oz. vsaj simbolično povrnemo. Na kakšen način, je odločitev lastnikov portala, mi pa se sami odločimo, ali nam do nečesa je toliko, da smo ta strošek pripravljeni sprejeti.

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

1. mar 2008 11:06

Meni se je  zdelo prav in pošteno, da forum, od katerega imam (tudi finančne) koristi, podprem z nakupom pluska.

Enako se mi posledično zdi prav in pošteno, da imam zato nekaj več ugodnosti.

Mislim, da bi bilo veliko več sožitja med ljudmi, če ne bi prevečkrat gledali stvari le iz stališča  lastnih koristi.

Cila

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

1. mar 2008 11:07

Jaz osebno sem si pluskota kupila zato, ker visim na Kul po nekaj ur vsak dan, in se mi enostavno zdi fer. Isto, kot se mi zdi fer, da plačujem elektriko in vodo v hiši, kjer živim. Ugodnosti, ki pridejo s pluskotom, redko koristim. Všeč pa mi je opcija "shrani v beležko" ob receptu.

Osebno mnenje.

Anja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti