29. feb 2008 14:49
Sem naročnica plus paketa od vsega začetka. zakaj pa ne bi tudi jaz nekaj prispevala k nastajanju, predvsem pa delovanju meni tako všečne spletne strani. Pa to ni edina stran, za katero plačujem, je pa definitivno stran, na kateri najbolj dolgo visim. Za moje pojme je to tako kot je z vsem - saj za fizično izposojo knjig je tudi treba plačati članarino, a ne? In ko je Jernej uvajal plačljiv sitem, je na forumu vprašal za mnenje. Koga? Nas - uporabnike. In smo se strinjali s tem. Torej...
Če bi pa kdo rad latinski forum, naj pride na piknik, bpmo že zložili tistih nekaj kamenčkov skupaj in postavili oder, pa bo lahko vsak povedal tisto, kar misli. S tem ne mislim tistega, kar ga moti pri tejintej osebi, ampak svoje mnenje o dotični spletni strani. Ki pa jo sooblikujemo v veliki meri mi, uporabniki. Za moje pojem je razlika izraziti mnenje o nekom oziroma nečem in pljuvati po nekom oziroma v našem primeru po receptu.
In ko mi maja članarina poteče, jo bom spet plačala. Brez kakršnegakoli razmišljanja in ne glede na znesek.
Nikjer ni napisano, da bi morali brskati ravno po straneh kulinarike, pa to še vseeno počnemo. Torej je stran dobra. Če se pa mnenja krešejo, je to lahko samo pokazatelj tega, kako pozorno jo beremo.
Loni Makaroni