1. mar 2008 16:38
Ven poberi rozine in naredi sirov burek.
jade
1. mar 2008 16:38
Ven poberi rozine in naredi sirov burek.
jade
1. mar 2008 16:44
Najprej eno zlico poskusi pojest. Ce si dala toliko soli, kolikor bi morala dati sladkorja, je po mojem samo se za v kanto... lp, proxima
1. mar 2008 16:51
ha ah ha ha ha jade, kaj si me nasmejala,..... nadev niti ni takozelo slan saj,palačink oz. nadeva nikoli ne sladkam ,prav veliko,tako na oko vsujem,..... rezultat bo šel vrjetno v kanto šmrk šmrk plopsa
1. mar 2008 17:01
plopsa, dodaj še enako količino (rzen soli) in boš imela ravno prav slan nadev. Po želji sladkaj in je. Pa zamrzni polovico.
rimljanka - zasebno mnenje
1. mar 2008 17:15
Včasih kakšna pozitivna misel - afirmacija - pomaga razrešiti marsikateri "konflikt": *Vem, da ne morem spremeniti drugih ljudi. *Drugim dovolim biti tisto, kar so. *Sama preprosto ljubim tisto, kar sem. Kristalka
1. mar 2008 17:38
no zakaj meni ne pade kaj takega enostavnega na pamet,.. hvala dekleta jaz grem po skuto v trgovino,... pa naj še kdo reče da kulinarika ni zakon,.... plopsa
1. mar 2008 17:44
Rimljanka, ti si zvita..:))) jaz bi zabrisala stran, ma ne bi niti sprasevala... :))) lp, proxima
1. mar 2008 17:56
Plopsa, kaj pa za slane skutine štruklje - bi šlo? Če jih ne misliš delati danes, lahko skuto zamrzneš.
Cila
1. mar 2008 18:38
Jaz sem praktična, ne zvita.......
rimljanka - zasebno mnenje
1. mar 2008 19:10
Mene je na internetu najbolj presenetilo, da obstajajo forumu, ki jih nekdo ureja, mi pa se brezplačno pasemo na njih. Sem se pozanimala, kak je potem motiv, saj tudi reklame ne prinesejo zadolsti soldov.
V ta forum se mi zdi, da je vloženo veliko več truda kot kje drugje. Zalo hitro sem kupila plus paket, ker se mi zdelo, da urednik stvari za moje zadovoljstvo ne more pisati in raisati in programirati samo iz ljubezni do človeštva. ( Da je mogoe izklopiti reklame, ki so me motile, sem ugotovila kako leto kasneje.)
Glede avtorskih pravic pa naslednje. Tisti, ki objavi recept in sliko se mora zavedati, da jih daje na forum brez obveznosti urednika, da mu plačuje avtorske pravice. Urednik pa je izrecno napisal, da je kopiranje prepovdeano. Pri takem načinu se je torej avtor odpovedal avtorskim pravicam.
Kar se pa tiče kopiranja, pa sem prepričana, da večina tega namena nima. Objava s fotografijo pa je sploh samostojno avtorsko delo. Drugače pa imamo vsi v svojim mastnih zvezkih, zapiskih, mapah listke z recepti, za katere ne vemo, od kod smo jih prepisala, kdo nam jih je dal.
Osebno pa sem prepričana, da morajo biti pravice tistih, ki imajo pluske in ostalih članov različne. Za več denarja, več muzike.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Kavna torta (Coffee cake )