1. mar 2008 19:18
Ežoj, sam ne mi rečt, da si jih sam delal??? Moj koruznik sicer pravi, da si banane spekel, ampak po moje so to tulumbe. Kar se mene tiče...se priporočam. Tištof ti zaradi mene ni treba na mizo dat (itak ga vedno popackam).
Ognjič
1. mar 2008 19:18
Ežoj, sam ne mi rečt, da si jih sam delal??? Moj koruznik sicer pravi, da si banane spekel, ampak po moje so to tulumbe. Kar se mene tiče...se priporočam. Tištof ti zaradi mene ni treba na mizo dat (itak ga vedno popackam).
Ognjič
1. mar 2008 19:44
Jaz bi pa ostro protestirala in prosila moderatorko, da takoj in zelo efektno ukrepa proti udeležencu te teme, nekemu Ežoju. Zakaj? Navadila sem se, da se tem, ki jih odpirajo razne jade, stane, unicorni, pitončice in kar je še takih (tisti, ki sem jih pozabila, naj mi, prosim, oprostijo), izogibam in jih NE odpiram. Namreč, dogaja se mi čudna stvar. Kadarkoli tako temo odprem in jo začnem pregledovati, dobim v čeljustih čuden krč, v ustni votlini se mi začnejo zbirati ogromne količine sline, ki je ne uspem sproti goltati in mi začne teči po bradi in kapljati na tipkovnico (zamenjati sem morala že tri), po trebuhu se pa začnejo koncerti v g-duru. Neka nevidna sila me začne vleči proti hladilniku, tam pa nikakor ne morem zatreti svoje trenutne frustracije, saj v hladilniku ni nič podobnega tistemu iz teme. ZDAJ pa je ta Ežoj začel "oko naokolo pa na mala vrata" in takole potihem podtika razne slikce med čisto nedolžne teme, ki sicer govorijo o nekakšnih kačah. Škandal, tako bi jaz rekla, škandal in katastrofa!!!!!!!!!!
LP
cervus
1. mar 2008 20:00
Ej, Ognjič,
a si to videla, napiše mi "Slika pa se mi zdi naravnost provokacija. Zakaj, to bi moralo biti vsakomur jasno.", pa razumi kdor lahko.
elaphus,
a ne da je provokacija?
ežoj
1. mar 2008 20:06
Ežoj, grozljivka je tista tvoja slikca. Naravnost ven bi jo morali vrečt!!!!!! (na moj taler - ne slikce, ta prave tulumbe, haha)
LP
cervus
1. mar 2008 20:09
Kolk vas mam jaz radaod smeha mam še hlačke mokre lp goga
1. mar 2008 20:13
ežoj provokacija in povrhu vsega še promocija OJEJ nektarina
1. mar 2008 20:35
Jaz pa mislim, ka ... eh, nem nič napisala, če mi nete plačali. tumpika
1. mar 2008 20:38
elaphus, kako zvito se promoviraš! Namesto, da bi si obula pohodniške čeveljce, vzela pot pod noge in zlezla gor, kjer so one pofotkane provokacije (al pa morde kake njih žlahtnice), pa čeprav na nepoprtani mizi, si tule delaš reklamo! Pa še rekreaciji se na ta način odpoveduješ! Joj, joj, kakšna škoda, vse zaradi ene promocije...............
rimljanka - zasebno mnenje
1. mar 2008 20:41
Ej, tumpika, sam za tebe in elaphus:
ežoj
1. mar 2008 20:48
I, ka toto je za jest? tumpikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom