Udobni čevlji

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

tema odprta - 26. feb 2008 12:28 | ogledi: 6.373 | odgovori: 41

Je že tako na tem svetu, da smo imeli nekateri srečo in podedovali po vsej žlahti vse dobrote tega sveta. In tako se je pač zgodilo, da imam široko nogo in povrh vsega še tiste zoprne členke(palčne kosti) in se fajn namučim preden najdem primeren čevelj. A ima katera podobne težave in kje jih rešujete - kupujete čevlje.

rrr

Majdina  

član od: 27.9.2007

sporočila: 281

26. feb 2008 12:33

Kje kupiti cevlje, se sprasujem tudi jaz. Poleg siroke noge, imam tudi ploske in sedaj z leti so se zacele pojavljati tezave. Ponavadi nosim eno in iste cevlje, dokler zdrzijo. M Majdina

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

26. feb 2008 12:35

Imam široko nogo in visok nart. Zame so idealni čevlji Dr.Martens. sara

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

26. feb 2008 12:39

V Mb kupujejo ženske s podobnimi težavami, kot jih naštevate, čevlje v Ari v kleti Citiya, pa v eni trgovini na desnem bregu Drave, na vogalu, na desni, takoj ko se preko starega mostu iz centnra mesta pride čez Dravo. Tudi moja mama ima namreč zelo široko stopalo plus tisto kost ob strani in si čevlje kupuje, ko najde kaj priemrnega, ne pa, ko bi morda hotela. Mimogrede, tole kost brez nekih večjih težave tudi ostranjujejo, dve moji znanki sta se nedavno odločili za ta poseg. Mamamia mamamia

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

26. feb 2008 12:59

Odkar ima Peko "soft" linijo, vedno kupim čevlje tam. So mehki, kvalitetni...imajo pa eno napako: nikdar niso znižani in so kar dragi.

Ognjič

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

26. feb 2008 13:02

Ja, ARA ima tudi PO ŠIRINI različne čevlje. Poslovalnic je pa kar nekaj, pa večina so čevlji usnjeni.

Pobrno z njihove reklamne strani: Prodajalna z obutvijo za občutljiva stopala. Ženska in moška obutev blagovne znamke ARA odlikuje udobnost in kvaliteta, obutev je v ponudbi v polovičnih številkah in različnih širinah.

Jaz jih nosim in priporočam.

rimljanka - zasebno mnenje

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

26. feb 2008 13:03

Ah, čevlji, večna težava. Ozki. Nekvalitetno narejeni. Niso usnjeni. Potem je še problem pri številki... uha...

(Ker nosim visoke pete vsak dan, in tudi pešačim na veliko v njih, sem imela cel problem v Londonu. Čevlji sicer udobni, pohodni, a kaj ko me je na koncu bolelo nad nartjo za pop... na koncu že do kolena. No, sem se odločila, da naslednjič v London v petkah, kaj pa drugega...)

lidka

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

26. feb 2008 13:04

Ognjič je napisal/a:

Odkar ima Peko "soft" linijo, vedno kupim čevlje tam. So mehki, kvalitetni...imajo pa eno napako: nikdar niso znižani in so kar dragi.

Ognjič
Ravno to sem hotela sedajle napisati. Jaz si že kake 3 leta kupujem samo te znamke čevlje in če se le da te soft. So pa dragi, toda,...jaz mislim, da če ne prej, kasneje plačaš ceno za neprimerno obutev. Jelenckova

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

26. feb 2008 13:06

Se ena taka, poleg visokega stopala s siroko razprtimi prsti imam se stevilko 42. Ustrezalo mi je Planikino kopito, dokler ni sla Planika sfalit. V zadnjih letih se tudi jaz oziram za Martensicami in njim podobnimi, brez vecjih predsodkov pa tudi sezem po kaksnem bolj uniseks modelu na moskih oddelkih, ker ogromno kolesarim in pesacim. Imam pa kar precej tezav, preden najdem spodoben salonar - model, ki je v stevilki 37 videti ljubek, je v stevilki 42 navadno na ze na pogled nemogoc, ce ga seveda sploh imajo.

vida70  

član od: 13.9.2005

sporočila: 461

26. feb 2008 13:15

Udobni cevlji so Yellov Cab. Sicer dragi, ampak se jih splaca kupit, so udobni in lahki za nosit. Pa se ne "znucajo" se hitro. En par sem nosila celih 9 let. vida70

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

26. feb 2008 13:24

Udobni in kvalitetni so tudi Geox čevlji. Končno se pri nas dobi tudi nekaj modelov z višjo peto. K

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti