26. feb 2008 14:51
Transporter je na Čopovi in CityParku, saj so še kje, pa nisem nikoli pozorna na to...
lidka
26. feb 2008 14:51
Transporter je na Čopovi in CityParku, saj so še kje, pa nisem nikoli pozorna na to...
lidka
26. feb 2008 15:44
Imam tudi sama široko nogo. Kot ste že mnoge napisale: Ara je fajn, ene čevlje, ki jih skozi nosim imam pa iz Čevljarstva Koritnik in so tudi super. Cenovno je približno enako kot Ara, če se prav spomnim. Bi si šla še po kakšne, pa moram organizirati potem celo ekspedicijo z Notranjske na Gorenjsko :) sjaj
26. feb 2008 18:02
Tudi jaz se držim Dr. Martensa, odkar sem enkrat obula hčerkine bulerje. Se mi je zdelo, da mora strašno trpeti v takšnih čevljih. Nisem mogla verjeti, da so tako udobni (vsaj meni). "Lepe čeveljce obujem, ko res ne gre drugače. Pa še takrat me v prtljažniku čakajo Dr. Martens :)) Upam, da bodo kmalu razširili ponudbo, saj imam že vse modele doma.
barbara9
26. feb 2008 18:35
Tudi jaz prisegam na Aro, se jih pa da kupiti tudi v trgovinah Kopitarne, pa tudi v Turbo Schuhu jih imajo že kar precej modelov! Jaz imam tudi gležnarje od Are, pa tudi elegantne s petko..res da niso ekstravagantni, so bolj klasični, ampak so prav zaradi tega večni in kar je najbolj pomembno - noro udobni! ela
26. feb 2008 18:52
Ni problem samo široka noga, moja ozka se skoraj v vsakih bolj finih šolncih kar zgubi, zato pa sem večino časa pri športnih na vezalke. Potem ima pa še izredno tanko kožo tako na podplatih kot na dlaneh, sem takoj v žuljih in to onih krvavokrvavih - moja stopala imajo izredno rada Geox in Vagabond, moja denarnica pa malo manj.
Loni Makaroni
26. feb 2008 19:09
Ja, moje izkušnje pri čevljih so take, da vedno, ko sem gledala na ceno, se mi je to maščevalo. V čevljih sem po 10 ur in več na dan - pač služba. Nosim večinoma visoke pete in čevelj mora biti udoben in mehak.
Tanja
26. feb 2008 19:33
Priporočam obisk Pekove trgovine, po možnosti v Tržiču, kjer imajo "SOFT" linijo čevljev, pa tudi v Alpini se dobi čevelj navadne velikosti in enak model v spredaj razširjeni, udobnejši izvedbi, preverjeno in preizkušeno. Čeprav se mi je potem zgodilo to, da se je čevelj čez čas tako udobno "raztegnil", da mi je sedaj kar malo prevelik oz. predolg. S čevlji iz Peka pa teh težav ni ! In seveda rajši plačam malo več in kupim kvalitetne čevlje, katere potem dolgo časa nosim. Na veliko pa se izogibam trgovinam, kot so turbo, yellow in podobno... lp;)) mussa
26. feb 2008 19:53
ribaracarak je napisal/a: |
Uau, kakšen odziv...ravno sedaj sem klepetala s sestrično, ki ima tudi blazne probleme z nakupom čevljev....ravno pred kakšnim mesecem je bila že četrtič operirana na stopalih-rezali so ji palčno kost in ravnali prste in pravi, da še ni konec.... Jaz sem že pred leti rekla svoji zdravnici, da bi šla na operacijo, pa je rekla, da nima smisla, ker se zadeva itak ponavlja....mogoče res, ampak tako je pa deformacija čedalje hujša....sama ne vem..... V glavnem, enkrat v naslednjih dneh moram mobilizirat veliko potrpljenja in v lov za čevlji.. rrr |
26. feb 2008 20:35
Punce pri nas v Alpini imamo linijo čevljev, ki so narejeni v različnih širinah. Poleg tega imamo v vseh večjih centrih tudi laserske merilnike stopal, ki dokaj natančno izmeri in tudi računalniško ponudi ustrezno obutev. Stopite v najbližjjo Alpinino trgovino in si dajte brez obveznosti izmeriti stopalo, že zaradi tega, ker je zanimivo videti kako imamo različne dimenzije obeh nog. Lepo in radi se imejmo ursa40
26. feb 2008 22:12
Prosim vas, če mi lahko posredujete čimveč informacij glede operacije nožnih palcev.Ta kost na palcih me zelo ovira, zato bi se rada odločila za operacijo, če ni preveč zahtevna in če pridem na vrsto. Hvala in veliko delovne vneme vam želim. fuksijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Ploščati špageti z morskimi sadeži