Udobni čevlji

zuzek  

član od: 1.12.2006

sporočila: 120

26. feb 2008 23:46

fuksija je napisal/a:
Prosim vas, če mi lahko posredujete čimveč informacij glede operacije nožnih palcev.Ta kost na palcih me zelo ovira, zato bi se rada odločila za operacijo, če ni preveč zahtevna in če pridem na vrsto. Hvala in veliko delovne vneme vam želim. fuksija
TUDI MENE ZANIMA........ HVALA.... zuzek

slepakura  

član od: 9.1.2007

sporočila: 326

27. feb 2008 5:40

Najvec informacij dobite, ce na googlu iscete HALLUX VALGUS. Veliko uspeha! slepakura

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

27. feb 2008 6:10

Moja prijateljica je operirala oba členka naenkrat, ker je rekla, da se mogoče drugič več ne bi operirala. Pa je bila stara 35 let. Sedaj je tega že 10 let, je brez problemov, bolečin. Pravi pa, da preve dni po operaciji ni bilo prijetno, potem pa se je umirilo. Bolečine je nekaj časa krotila z analgetitki, potem pa so izzvenele.

ko jo danes povpraša, če bi ponovno šla na operacijo, izstreli kot iz topa, da takoj.

Mislim, da je potrebno najti dobrega ortopeda in v akcijo.Zakaj bi človek brez veze trpel i se mučil, če obstaja pomoč.

Kyara

slepakura  

član od: 9.1.2007

sporočila: 326

27. feb 2008 7:01

Da, Kyara, imas prav. Treba pa se je zavedati, da je vsaka operacija tudi dolocene vrste tveganje in verjetno nimajo vsi tako dobrih izkusenj kot tvoja prijateljica. Dokler je problem samo estetski operacije ne priporocajo. Kvalitetni cevlji prav gotovo niso poceni, prihranijo pa lahko marsikatero tezavo. slepakura

PISTACIJA  

član od: 7.1.2007

sporočila: 105

27. feb 2008 7:32

Zadnje čevlje, ki sem jih kupila, so Alpina. Cena malo višja od Scarpa, TurboSchuh ipd., ampak še zdaleč ne taka, kot jih dosegajo nekatere tuje znamke. So sicer za k hlačam, bolj športni, semiš, podloženi z neko debelejšo tkanino. Presenečena nad udobnostjo. Ko sem jih kupovala, sem samo iz firbca probala še ene salonarčke z nižjo peto (če je le treba v kak kostim) in glej, noga je v njih zdrsnila kot v copatek. Sicer nimam kakih ekstremnih problemov z nogami, ampak ampak 90 % vsega, kar sem do sedaj probala, ne bi imela na nogi niti pet minut. Imam tudi dvoje Peko čevlje s cca. 4 cm peto, ampak mi nimajo neke prave lege, me začne v njih hrbtenica bolet. Lp. PISTACIJA

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

27. feb 2008 7:43

Imam ozko in nizko stopalo, tako, da so čevlji moj večni problem (beri raje noge). Če so mi prav po dolžini, so mi previsoki oz.preohlapni ob strani, se mi sezuvajo. Če se mi dobro prilegajo stopalu,  so mi prekratki in tako večinoma hodim naokrog v premajhnih čevljih.

Tako kot Loni, se mi k nogi še najbolj prilegajo taki z vezalkami Brrr! Ampak takih pa res ne moreš nositi povsod.

Še dobro, da se v gledališču,  koncertu  ali kaki drugi prireditvi sedi ....

Nikoli ne morem imeti čevljev, ki so mi všeč!

kobra 1

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

27. feb 2008 8:49

Vsaka, še tako mala operacija je tvegana, pa naj je to slepič ali pa mandeljni. Vsak se mora sam odločiti. Dokler pa se ne odloči, pa so kot alternativa mehki, udobni čevlji, prijateljica jih je prej in po tem kupovala v massu. Samo ne katere koli, obvezno usnjene, ki se čez čas uležejo po nogi.

Kyara

kuharica Mici  

član od: 30.9.2004

sporočila: 276

27. feb 2008 11:54

V Pekovih trgovinah imajo tudi nekaj Hush Puppies čevljev, več pa jih lahko najdete na http://www.hushpuppies.com/en-US/Gallery/NV/women/women. Čevlji so primerni za široka stopala, zelo udobni in trajajo ceni primerno. Skoraj neskončno dolgo. LP, K.Mici kuharica Mici

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

27. feb 2008 12:36

Meni pa Hush Puppies čevlji niso preveč udobni. Mojo prijateljico bo blazno ožulili, pa dragi so tudi, imajo pa lepe modele, vsaj za moje pojme. So pa Peko Soft bolj udobni in malo manj dragi. Jelenckova

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

27. feb 2008 13:39

Koliko je pa cena Hush Puppiesov? Modeli so mi po slikah zelo všeč. Ker imam tudi sama široko nogo, jih bom šla ob priliki pogledat. Hvala, Mici, za info. LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti