26. feb 2008 13:25
Poleg Are prisegam na Ecco, tako komot čevljev, lahkih, luštnih modelov...samo cene so
26. feb 2008 13:25
Poleg Are prisegam na Ecco, tako komot čevljev, lahkih, luštnih modelov...samo cene so
26. feb 2008 13:31
Kje pa je Ara še po SLO, razen v MB? A to govorite o čevljih za prosti čas (z nizko peto), ali o "ta finih"?
Ognjič
26. feb 2008 13:34
Uau, kakšen odziv...ravno sedaj sem klepetala s sestrično, ki ima tudi blazne probleme z nakupom čevljev....ravno pred kakšnim mesecem je bila že četrtič operirana na stopalih-rezali so ji palčno kost in ravnali prste in pravi, da še ni konec....
Jaz sem že pred leti rekla svoji zdravnici, da bi šla na operacijo, pa je rekla, da nima smisla, ker se zadeva itak ponavlja....mogoče res, ampak tako je pa deformacija čedalje hujša....sama ne vem.....
V glavnem, enkrat v naslednjih dneh moram mobilizirat veliko potrpljenja in v lov za čevlji..
rrr
26. feb 2008 13:38
Ognjič je napisal/a: |
Kje pa je Ara še po SLO, razen v MB? A to govorite o čevljih za prosti čas (z nizko peto), ali o "ta finih"? Ognjič [vrtnica] |
26. feb 2008 13:48
Peko je na žalost ukinil modele označene z F, G in H - LadyAngela. Za občutljive noge. Soft meni niso všeč modeli.
Odlični o čevlji Ara in Jenny, pa tudi modele imajo že kar lušne. Trgovina je v Celju, poleg Bombonire. Obstaja pa tudi prodajalna v Ljubljani, od koder so mi bili pripravljeni posebej zame naročiti škornje, kar se mi ni zgodilo še nikoli v življenju.
Čevlji, ki so širši od poprečja, imajo oznako s črko F, G in H, naprej pa ne vem, če še gre. Drugače je to klasičen model.
Proxima trdi, da težko dobi svojo številko. Naj jo potolažim: večina Slovenk po mojih izkušnjah nosi številko 37, kot jo nosim jaz, ali pa vse pridejo v trgovino pred mano.
Moja prijateljica ima tudi "veliko zastopnost", kost in je nekoč hodila v službo - v krasnih kostimih s krilom, svileno bluzo in adidaskami. Ker kupuje obutev v tujini poznam tudi čevlje Dr. Martens, Geox in množiico ogabno dragih, ki jih uspe kupiti za svojo ozko nogo. Na cesti vsi strmijo v njeno obutev, ki je nenavadna in praviloma nekaj let pred našo modo. Je pa nikoli ne bolijo noge, čeprav veliko pešači in je stara skoraj 70 let.
Sama imam problem z otekanjem nog in so mi zvečer za eno številko premajhne. Uporabljam mehčalec za usnje, gel proti žuljem, v torbici imam vedno obliže. Čevljev pa imam kot za stonogo.
Nekoč pa sem lahko nosila skoraj vse, kar je izdelal Peko in Planika pa Leda.
V vseh letih sem prišla do nekaterih zaključkov: udobni so čevlji, ki so pleteni. Sledijo čevlji, ki niso podloženi z usnjem, ampak s tkanino, ali pa sploh nimajo podloge.Tudi semiš je bolj udoben, ker se raztegne, včasih res preveč.
F r i n a
26. feb 2008 14:01
Ognjič, v vsakem večjem mestu: Ljubjana (kar nekaj prodajaln), Celje,... Imajo pa te modele (ampak ne vseh) tudi v kaki drugi prodajalni (Kopitarna Sevnica, vsaj v BTC).
Če prideš na obisk, te popeljem do trgovin, samo napovej se prej.
rimljanka - zasebno mnenje
26. feb 2008 14:11
Jaz sem nadušena nad Fly čevlji. Če že moram, in kadar moram, obut kaj casual... Sicer pa zavijem v Transporter trgovino in vedno najdem. Za moža sva pa sploh tam kupovala, no, zdaj bo kupoval sam. : )
lidka
26. feb 2008 14:12
Brala sem, da Alpina nudi moznost izdelave nekaterih modelov po meri. http://www.alpina.si/si/acs/ Nisem pa tega se preizkusila, saj zaenkrat se uspem dobiti primerno obutev. Tudi meni je zal za Planiko. Precej najdem v Alpini in Mass-u. Vcasih uspem najti kaj tudi v Priori (Borovo) ali Pami-ju. Najmanj pa kupujem v Peku. LP, R.
26. feb 2008 14:13
In kje je ta Transporter trgovina? Majdina
26. feb 2008 14:21
V Ari se najdejo tudi salonarji, ne sicer špičaki z vrtoglavimi petami ali svečani večerni modeli, vendar se da najti tudi elegantnejši čevelj. V glavnem pa udobni čevlji s srednje visokimi ali nizkimi petami, modeli pa bolj klasični, to je res. mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špargljeve blazinice
Mango cheesecake brez peke