Labradorec

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

18. feb 2008 17:13

Naš tudi skoči v vsako mlako, samo ga je treba pa že takoj navajati na vodo, tako so nam priporočili tam, kjer smo ga dobili.

Drugače so nam tudi na začetkus vetovali samičko, ampak v leglu ni bilo nobene svetle, pa smo vzeli Zeusa in nam ni žal. Enkrat smo ga dali tudi pariti, štorija zase, ampak kužki so pa bili vsi lepo ocenjeni.

Loni Makaroni

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

18. feb 2008 17:13

s0ncek* je napisal/a:
tjas, katerega horjulčka pa imaš? Kar redno spremljam te posvojitve na forumu in me res zanima, katerega si Poloni odpeljala ti ;)s0ncek*

moja se je oddajala incognito . Jo pa lahko vidiš zdaj v šolski temi. Rutica je sicer rdeča, kaj čmo, ko rumene talajo samo dvonožnim prvošolčkom

tjas

evamaja  

član od: 14.6.2007

sporočila: 222

18. feb 2008 17:36

Pozor!!!!!!! Mesni, ne kupuj od kogarkoli. Jaz sem si vrat na nos kupila psičko maltežanko (ker sem jo preprosto hotela imeti) od preprodajalca Matoše. Psička mi je poginila, ko je bila stara 3 leta. Saj mi niti slučajno ni žal, da smo jo imeli(bila je naš sonček), žal mi je edino to, da se prej nisem dovolj pozanimala o tem. Verjetno si bomo kakšnega pasjega (rodovniškega)prijatelja še kupili, vendar se bomo dobro pozanimali pri vzrediteljih.Namreč bolečina pri izgubi naše psičke je bila nepopisna. evamaja

mesni  

član od: 1.2.2008

sporočila: 196

18. feb 2008 17:43

kaj so za vas preprodajalci?če ima nekdo mmladička in mi ga proda je to hudo narobe? mesni

*T*A*N*J*A*  

član od: 27.11.2007

sporočila: 30

18. feb 2008 18:24

Sama sem kupila psa ne dolgo nazaj in kdo bi si vedel, kje sem ga našla... Čeprav imam prjatla, ki je lastnik zavetišča, kot zlomka moja internetna radovednost me je peljala na BOLHA.COM. In ne moreš verjet kaj vse se dobi. Tudi podarijo redovniške!!! Oglej si. *T*A*N*J*A*

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

18. feb 2008 18:34

*T*A*N*J*A* je napisal/a:
Sama sem kupila psa ne dolgo nazaj in kdo bi si vedel, kje sem ga našla... Čeprav imam prjatla, ki je lastnik zavetišča, kot zlomka moja internetna radovednost me je peljala na BOLHA.COM. In ne moreš verjet kaj vse se dobi. Tudi podarijo redovniške!!! Oglej si. *T*A*N*J*A*
Tanja, upam, da se hecaš. Ne morem verjet, da si res to napisala. Koliko si pa stara, 10? Rodovniških psov nihče ne podari. Imajo visoko ceno. Tisti z nizko ceno pa imajo lažen rodovnik ... rodovniškega psa kupite pri vzreditelju, ki je potrjen s strani KZ Slovenije. Če pa hočete mešančka (kužka brez rodovnika) pa pojdite ponj v zavetišče, NIKAKOR pa jih ne kupiti (pri ZOO Ara - Matoša, KD Mislinja ...) s0ncek*

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

18. feb 2008 19:06

*T*A*N*J*A* je napisal/a:

Tanja, NIHČE ne podari nečesa, ki je vredno 1000 evrov in več in za kar obstaja že samo v mali Sloveniji veliko povpraševanje. Podarjajo "neuspele poskuse", pa še to le tisti z manj  podjetnosti (da ne rečem kaj hujšega).

Ravno na bolhi se prodajajo številni nategi. Nekateri si drznejo prodajati še celo živali, ki so v resnici v zavetiščih. Pravi rejci pa ne rabijo oglaševat na bolhi. So pasemska in kinološka društva ter portali, kot je mojpes.com dovolj.

Resnično, po rodovniške k preverjenim rejcem. Če pa si želite psa, ne želite pa plačevati zvenečih denarcev zanj, potem pa v zavetišče. Gmajnice, Horjul, Zonzani, Obalno društvo proti mučenju živali,.... še in še jih je. Tule številna zavetišča oglašujejo svoje trenutne varovance: http://www.mojpes.net/forum/index.php/board,149.0.h

tjas

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

18. feb 2008 19:17

mesni je napisal/a:
kaj so za vas preprodajalci?če ima nekdo mmladička in mi ga proda je to hudo narobe? mesni
Preprodajalci so si tisti k****,ki iz tujine užajo boge pse (njihove mamice živjo v neznosih razmerah,kotijo ob vsaki gonitvi,na mrzlih tleh,brez hrane,v lastnih iztrebkih),ponaredijo rodovnike,prodajo za ne vem kakšne plemenjake...Matošu se moraš prej najaviti,d a popuca skret v miniaturnih boksi (v katerem je najmajn 5 mladičev)...torej stran od MATOŠA,stran od KD mislinje in v velik "užitek" branje tega: http://www.pesjanar.si/forum/index.php/board,93.0.ht Roncolino

mesni  

član od: 1.2.2008

sporočila: 196

18. feb 2008 19:28

sem zelo vesela da ste se tako odzvali na mojo temo.čim več inf.boljše je.ali dobiš pri nakupu psa oz.če dobiš iz zavetišča ,..kakršnokoli potrdilo da je vse ok z mladičkom.ali lahko to zahtevaš?čist ste me prestrašili mesni

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

18. feb 2008 19:43

Da še jaz pristavim piskerček. Moja prijateljica je kupila psa baje pri eni (pri)znani rejki. Vse se je lepo pozanimala na forumu. Ko je šla pse gledat, si je enega izbrala. Ko naj bi po psa šla, ji je rekla ta gospa, da njenega psa ni več, ker ga je prodala enemu drugemu, ker za njega ona ne bo imela časa skrbet. Da pa ma še druge kužke, ko je prišla gor k njej po psa, je imela samo še enega ubogega psa, ki je izgledal bolj bolano kot zdravo. Ker se ji je smilil, ga je kupila. No, izkazalo se je, da pes res ni bil zdrav in ga je kar eno leto zdravila, da je revež prišel k sebi, poleg tega da tudi sedaj rad zboli. Pa verjemite, da za njega zelo zelo lepo skrbi. Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti