18. feb 2008 19:06
*T*A*N*J*A* je napisal/a: |
Sama sem kupila psa ne dolgo nazaj in kdo bi si vedel, kje sem ga našla... Čeprav imam prjatla, ki je lastnik zavetišča, kot zlomka moja internetna radovednost me je peljala na BOLHA.COM. In ne moreš verjet kaj vse se dobi. Tudi podarijo redovniške!!! Oglej si. *T*A*N*J*A* |
Tanja, NIHČE ne podari nečesa, ki je vredno 1000 evrov in več in za kar obstaja že samo v mali Sloveniji veliko povpraševanje. Podarjajo "neuspele poskuse", pa še to le tisti z manj podjetnosti (da ne rečem kaj hujšega).
Ravno na bolhi se prodajajo številni nategi. Nekateri si drznejo prodajati še celo živali, ki so v resnici v zavetiščih. Pravi rejci pa ne rabijo oglaševat na bolhi. So pasemska in kinološka društva ter portali, kot je mojpes.com dovolj.
Resnično, po rodovniške k preverjenim rejcem. Če pa si želite psa, ne želite pa plačevati zvenečih denarcev zanj, potem pa v zavetišče. Gmajnice, Horjul, Zonzani, Obalno društvo proti mučenju živali,.... še in še jih je. Tule številna zavetišča oglašujejo svoje trenutne varovance: http://www.mojpes.net/forum/index.php/board,149.0.h
tjas