Ema 2008

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

3. feb 2008 22:22

Rebeka po mojem mnenju ni zmagala, ker bi imela boljši "song", temveč zaradi ksenofobov, ki bi v Beograd poslali kogarkoli, le Romov ne ... Slovenceljni so spet pokazali svoj pravi obraz. Jaz sem sicer včeraj navijala za Halgato band. veverica

Pitončica  

član od: 7.6.2005

sporočila: 1677

3. feb 2008 22:32

jah .... polovica je glasovala za rebeko, da končno že enkrat zmaga, druga polovica pa je gledala na to katera pesem je podobna lanskoletni zmagovalki ..... v vsakem primeru ji želim veliko sreče, čeprav menim da to ni prava pesem za evrosong ... tam bi romi verjetno dobili več glasov.

lp

Tukaj klikneš in si ogledaš moje slikice

Pitončica

iversonka  

član od: 3.7.2006

sporočila: 163

3. feb 2008 22:33

je luškana pesm:) iversonka

Milži  

član od: 8.6.2007

sporočila: 1427

3. feb 2008 22:39

Jaz pa sem navijala za Evo Černe, čeprav tudi Rebeka ni slaba čestitke. Milži

balonka  

član od: 9.3.2007

sporočila: 548

3. feb 2008 22:42

Jaz nisem za nobenega navijala,ker mi ni bila nobena pesem všeč.Mogoče jih bom morala večkrat slišat,da mi bojo šle bolj v uho. Glede zmagovalne pesmi,pa tudi nimam nič proti. Se pa strinjam s Šnorco, da je bila zelo lepa prireditev.Sproščena nič vsiljiva in z normalno mero humorja-spontanega,nič v naprej naučenega. balonka

buča  

član od: 29.7.2006

sporočila: 1563

3. feb 2008 22:48

Tudi jaz se strinjam s predhodniki, prireditev je bila lepa, večkrat sem se nasmejala, res. Rebeka pa... Bomo videli, kako bo šlo, sicer pa Vrag naj ga vzame... buča Sporočilo je spremenil(a) buča dne 04. feb 2008 17:31:22

ally82  

član od: 2.10.2007

sporočila: 91

3. feb 2008 22:49

Spremljala sem izbor v petek in soboto in moram reči, da letos ne bo nobene pesmi, kot je po emi običajno, da bi si jo prepevala. Men je bla tole groza. Saj itak izbrana je bla Rebeka in jo mormo podpirat (vsaj spodobi se). Sam kakšna besedila (če jim sploh lahko to rečemo), so bila letos. Ampak una Brigita Šuler al kaj je že, je mela pa eno izi pesem. Sam aaaaaaaaaa je pela. Mislim halo. Saj ni čudno glede na to, da je (ne vem če je bil letos tud) v žiriji Zoran Predin. Njega pa ne prenesem. Mislim njegovega okusa o tem, kaj je dobra glasba in dobro besedilo. Uffff ally

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

4. feb 2008 0:17

Tudi jaz nisem navijal za nikogar. Je pa velik lepš da gre naprej nekdo iz našega konca, kot pa da nas na evrosongu cigani predstavljajo, pa čeprav v neki bivši, južni, bratski ..... itd.

Matjaž

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

4. feb 2008 2:55

Eurosong se je na žalost že pred leti spremenil v ceneni šlager festival, kjer že nekaj let ni več pomembna glasba. Kaj za vraga jim je bilo, da so ukinili orkester! Mi smo sicer nekajkrat doživeli prav nagravžno manipulacijo s strani kvazi strokovne komisije in forsirali na evrosong farmo Vlašič s sumljivo podobnimi komadi, ampak zdaj, ko naj bi res bila volja ljudstva, bi pa lahko počasi sprejeli odgovornost in stali za izvajalcem, ki smo ga izbrali. Jaz osebno sicer mislim, da punca ne zna glih ne vem kako dobro peti, ampak, imela sem možnost glasovat, pa nisem. Prav mi bodi. Roko na srce, nimam pojma za koga bi. Nič mi ni bilo všeč. Ampak zdaj navijam za Rebeko. Naša je, izbrali s(m)o jo, kar je, je. So mi bili pa tisti drugi, ne vem več imena, bolj všeč (nacionalistične opazke nekaterih bom spregledala), samo melos je bil tako, hm, ko bi bil vsaj bolj, no, nesrbski. Mogoče pa nimam pojma, kaj vem, ampak se mi zdi, da nam ni treba v rit lezt gostiteljici za ljube točke. Lahko bi enkrat pokazali svoj obraz, da se za spremembo ne bi prilagajali, pa bi nas mogoče bolj "šmirglali". Sicer pa, če bi slučajno kdaj zmagali, kje bi pa imeli prireditev, kot sta se že spraševala presenetljivo gledljiva Bernarda in Mario? petkica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti