4. feb 2008 2:55
Eurosong se je na žalost že pred leti spremenil v ceneni šlager festival, kjer že nekaj let ni več pomembna glasba. Kaj za vraga jim je bilo, da so ukinili orkester!
Mi smo sicer nekajkrat doživeli prav nagravžno manipulacijo s strani kvazi strokovne komisije in forsirali na evrosong farmo Vlašič s sumljivo podobnimi komadi, ampak zdaj, ko naj bi res bila volja ljudstva, bi pa lahko počasi sprejeli odgovornost in stali za izvajalcem, ki smo ga izbrali.
Jaz osebno sicer mislim, da punca ne zna glih ne vem kako dobro peti, ampak, imela sem možnost glasovat, pa nisem. Prav mi bodi. Roko na srce, nimam pojma za koga bi. Nič mi ni bilo všeč. Ampak zdaj navijam za Rebeko. Naša je, izbrali s(m)o jo, kar je, je. So mi bili pa tisti drugi, ne vem več imena, bolj všeč (nacionalistične opazke nekaterih bom spregledala), samo melos je bil tako, hm, ko bi bil vsaj bolj, no, nesrbski. Mogoče pa nimam pojma, kaj vem, ampak se mi zdi, da nam ni treba v rit lezt gostiteljici za ljube točke. Lahko bi enkrat pokazali svoj obraz, da se za spremembo ne bi prilagajali, pa bi nas mogoče bolj "šmirglali".
Sicer pa, če bi slučajno kdaj zmagali, kje bi pa imeli prireditev, kot sta se že spraševala presenetljivo gledljiva Bernarda in Mario?
petkica