Ema 2008

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

4. feb 2008 4:00

Nisem gledala izbora, samo finalni nastop. Pa mi ni bila všeč nobena od teh dveh. O izvajalcih ne debatiram, imam svoje mišljenje, pa cigani gor ali dol.

sem navijačica Halgato benda in ko sem zvedela da niso prišli med prvih 10, nisem gledala. Pa niti časa nisem imela, pust itd...

Bomo videli, kaj bo na izboru za Evro song. Mislim, da nekih visokih možnosti nimamo, pač muzika tralala.

Kyara

foxpapa  

član od: 14.3.2004

sporočila: 240

4. feb 2008 6:00

Rebekina pesem mi ni bila všeč. Skozi sem navijal za lango, kajti edino oni bi lahko na balkanu uspeli.

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

4. feb 2008 6:30

če bi zmagali cigani,bi zmagali tudi v Beogradu,saj bi ves ciganski svet glasoval za njih, in potem bi bil doma spet kažin,in štala,ker bi morali zaradi ciganov naredit novo dvorano za evrosong.pa še stadiona pa pediatrične nimamo. anaeva

mišika  

član od: 12.10.2005

sporočila: 374

4. feb 2008 7:09

Res ni bilo nobene prave izbire.....pa Zoran v komisiji...jaooooo..... mišika

STANEJ  

član od: 4.9.2006

sporočila: 186

4. feb 2008 8:32

Meni pa je žal za Lango, ker sem navijala za njih , Rebekina pesem mi sploh ni všeč. lp. STANEJ

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

4. feb 2008 8:32

men ni bil kej preveč všeč izbor pesmi,ki so bile v finalu.Seveda sem navijala za johnny bravo,ker so z mojega konca.Drugače pa je bila moja favoritka ylenia,ki tako ali tako ni prišla v finale,pa si ga je po mojem mnenju zaslužila,ker je imela lep komad.ostali so bli pa čist vsi povprečni in nič posebnega.Tudi pesem od Rebeke in romske skupine Lange nista bili nevem kaj.Ampak kar je je,kar "smo" skuhal mormo še pojest in to bomo gledal v Beogradu,Rebeko :) evagirl

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

4. feb 2008 8:43

Nobene pesmi ne bom pretirano hvalila in ne grajala. Rebeka je bila za moj okus v gornji polovici med tistimi, ki bi jih jaz izbrala. Sem pa po eni strani vesela zanjo glede na to kakšne zaplete je imela s to pesmijo in da se ji je potem na koncu le izšlo. Bi pa grajala vse vas, ki ne morete biti drugačni kot vsako leto in vedno samo kritizirate. Vsako leto ista pesem......pljuvanje po dolgem in počez. Zavedam se, da smo demokratična dežela in da ima vsak pravico povedati kaj želi, ampak vseeno ali res ne premorete najti ene pozitivne besede.........v bistvu že vem kaj bo naslednje leto spet zmagalo pesem ljudske kritike, ki se vsula na zmagovalca.............kaj pa če bi vi sami vzeli v roke papir, napisali lepo pesem (ne pozabite, da mora biti dobro besedilo, melodija poskočna, takšna da bo šla v uho in seveda mora izstopati, pravi aranžma), potem morate najti izvajalca, ki jo bo hotel peti, če se seveda sami ne boste opogumili, potem zbrati dovolj denarja za razna snemanja, se prijaviti na EMO, priti skozi vsa sita in na koncu še dobiti večinsko podporo ljudstva........in ko boste šli skozi vse to potem pa po mili volji tudi kritizirajte, če vas je volja......ampak mislim, da ne bo prišlo do tega, saj boste cenili vsakega, ki gre čez vse to..........a ni zanimvo, da glasbeniki skoraj po večini ne kritizirajo svojih stanovskih kolegov, ker vedo kaj vse stoji za tem. Podprimo vendar Rebeko....kaj nas pa stane, če ji naredimo to veselje............pa še nekaj nisem iz pevskih vrst, morda imam celo pomanjkanje posluha, čeprav si (na žalost predvsem moje družine) zelo rada prepevam. Pa zavedam se, da sedaj komu stopila na žulj in pričakujem sedaj še kritiko iz vaše strani.............boste pa vsaj manj razmišljali kakšno "nikakvo" pesem smo včeraj izbrali. Aja, pa Mario in Bernarda sta včaraj kar solidno vodila predstavo.............bilo je zanimivo, razumljivo (opažam trend, da so pri mnogih prireditvah scenariji napisani tako, da moraš prav napenjati možgane, da lahko slediš) in na trenutke celo smešno. Pa radi se imejmo. katjushka

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

4. feb 2008 8:45

Andrej Karoli je danes zjutraj, pri poročilih ob 7h, povedal vse kar je potrebno povedati o evroviziji K

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

4. feb 2008 8:47

Vem, da je delo v kakeršni koli komisiji težko in odgovorno, vendar se sprašujem, kej je letos izbrala komisija, da smo poslušali take pesmi v predizboru???

Meni je šla najbolj v uho pesem od Lange, ker naj bi se ocenjevala pesem, ne kdo jo poje. Pa saj so oni tudi Slovenci, tako kot Rebeka. Rebekina pesem ni nič takega, pač ena izmed mnogih, le ona ima eno energijo. Je pa škoda, da bo pesem verjetno že v predizboru izpadl. Na intervjujih je tudi Miša Molk dejala, da pesem ni nič posebnega. Bomo pa držali pesti za Rebeko.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti