18. jan 2008 14:05
Jaz sem pa mislila, da je Mali varaš rekel, da ne sme imeti dlak. Je spustil kriterije očitno. Jelenckova
18. jan 2008 14:05
Jaz sem pa mislila, da je Mali varaš rekel, da ne sme imeti dlak. Je spustil kriterije očitno. Jelenckova
18. jan 2008 17:08
Mislim, ded ko ded, toti mooj Varaš, nič mu nemreš dopovedati. Pešnajst krat sn mu že povejdla, ka mi neje Ančika ime, on pa kuj ponavlja. Te pa m pač Ančka. tumpika
18. jan 2008 17:22
Upam, da to pomeni, da se Mali varaš poslavlja.
ja, ežoja pa naj res pusti pri miru, se pridružujem mnenju Ognjič in Loni.
18. jan 2008 20:00
Ja mali varaš proti našem virtualnem prijatelju pa res nimaš šans. jade
18. jan 2008 20:53
Ja,ja,
vi se pa za*ebavate jaz pa kar težave imam. Že dva ni mi višina kaže 182 cm, in se nikamor ne premakne, ognjič pomagaj, katka hoče imet 190 cm min. Kaže da NPK ne pomaga več ( Ognjič, glede cvetala sem zadel, ne boše verjela, zadnjih dni, pri meni, ni videti nobene pleše ).
Virtualna prijateljica kar potegne brata iz rokava, Loni mi pa reče " gospod " ( pa kakšen gospod neki, tako so rekli mojemu očetu, mladenič je bolj prav ), pa še tumpika nas nima rad , pride kakšen dan, ko je vse narobe.
ežoj
18. jan 2008 20:58
Tako je ežoj je naš, pa naj bo z lasmi, brez las, z visoki ali nizkimi podplati Tako mladeniči, lahko stopite v vrsto za njim, nikakor ne pred njim . Mali varaš, ežoj ima skoraj cel harem pred sabo in verjeti ali ne, ujel nas je na baklavo... no tudi z se nam je prikupil. Ti si pa samo pogoje postavljal. Javi, do kdaj bo tvoja Ančka zdržala. Pa, če tudi za večno kobra 1
18. jan 2008 21:40
hej, pa a ste vi sploh pogledali to ančko...meni je skrajno butasta fora katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 18. jan 2008 21:41:22
18. jan 2008 22:00
Jelenckova je napisal/a: |
Jaz sem pa mislila, da je Mali varaš rekel, da ne sme imeti dlak. Je spustil kriterije očitno. Jelenckova |
18. jan 2008 22:06
Katka, seveda smo. Tame MV je res kobra 1
18. jan 2008 22:52
rimljanka je napisal/a: |
Upam, da to pomeni, da se Mali varaš poslavlja. ja, ežoja pa naj res pusti pri miru, se pridružujem mnenju Ognjič in Loni. |
Sam naj proba kam it, dokler ne javi, če so rogeci opravili svoje.
ežoj, kaj pa, če bi naročil kakšne kapselne za hujšanje...pravijo, da je tisto en velik nateg, mogoče pa le prideš do tistih nekaj cm...
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moj domači kruh
Špageti s kozicami in omako Basilico