Zveza potrošnikov

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

26. dec 2007 8:55

Hja, eni ljudje so pa res težki. Ne razumem, kako lahko težijo prodajalkam na blagajnah. Pa tudi ko vidiš kakega, ki mu kar para sika iz ušes - pa ponavadi samo za malenkosti. Pa je takoj pripravljen na kreg. Z dobro voljo se da vse rešiti. Sonja

BISERKA55  

član od: 4.5.2007

sporočila: 143

26. dec 2007 12:41

Jaz sem kupila čokolado pred iztekom roka (cena je bila 50% nižja) pa mi je prodajalka obračunala polno ceno.Ko sem jo opozorila na ceno mi je zmedeno odgovorila,da verjetno niso zjutraj vnesle v računalnik kodo cene čokolade,ki je znižana.To se pravi,da je pri blagajni odgovorna prodajalka.Mož, ki sodeluje direkt s prodajalci(trgovkami), ker ti tudi prevzemajo njegovo robo, pa pravi da ni enostavno.Do robe nimajo odnosa in pride artikel v prodajalno tudi doskrat poškodovan.Kvaliteta se mu zmanjša,pa za oči ni estetski.Tako,da je težko reči kdo je kdaj kriv. BISERKA55

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti