6. dec 2007 21:27
Jaz imam 4 prijateljice. Eno sem spoznala na faxu. Takoj sva se takoj ful dobro razumeli in sedaj je res ena najboljših oseb kar sem jih kdaj spoznala. Čisto vse si povemo. Do podrobnosti.... Res je mega.
Druga je sošolka iz srednje šole. Imava malo stikov, ko pa se dobimo, ..... nas ne ločijo po par ur. In nimava skrivnosti. Včasih se dobiva še na msn-ju in kakšno rečeva.
Tretja je prijateljica ki ji sicer ne povem vsega osebnega, mi pa je in mi še, fuuuuuuuul pomaga in svetuje pri moji hčerkici. Precej naju je povezala alergija na mleko pri moji hčerki in njenem sinčku
Ko smo skupaj se imamo vedno fantastično. Pa še "moža" sta bila včasih sodelavca.
Četrta je bila nekoč najboljša prijateljica mojega "moža", danes pa se z mano razume odlično, "možje" pa tudi najdejo skupno temo
In spet... so naju zelo povezali otroci.
Madonca saj imajo ta mala bitja posebno moč....
Odkar imam računalnik doma v dnevni, ogromno časa preživim na kulinariki
... Pa mislim da se bo še kakšna našla tukaj. Čutim pozitvno energijo do nekaterih
Ker od ostalih 4ih ni nobena navdušena nad kuhanjem in ustvarjanjem, jaz sem pa rahlo obsedena.
Aja obdarovanje.... ja jaz jih vedno navdušim z domačimi piškoti (ker jih same ne pečejo). Pa tudi če so povsem navadni so zelo vesele... Otrokom pa samo po eno čokolado (to je dogovor - hvala bogu).
Ob rojstnih dnevih pa jim pečem tortice, če me seveda lepo prosijo
E.