4. nov 2007 13:58
Kreda, lesena palčka sladoledne lučke, če si kdo pili nohte poleg mene,... Coccinella
4. nov 2007 13:58
Kreda, lesena palčka sladoledne lučke, če si kdo pili nohte poleg mene,... Coccinella
4. nov 2007 14:48
Mene pa skomina šepetanje. Ne vem zakaj ampak res ne prenesem če kdo šepeta. Posebej oči je nagnjen k temu in mu skos govorim da naj neha :S.
4. nov 2007 15:06
Mene pa skominajo kakšni umetni materiali - ko kupujem kako športno zadevo, se mi kar koža naježi, ko potipam, kako majčko ali hlače. Pa ne vse. Samo določene. Skomina me, če samo pomislim na to, da se urežem, še posebej če se urežem s papirjem. Drugače me pa praktično zgoraj naštete zadeve ne skominajo. Določene zadeve se mi gnusijo ali pa jih ne prenesem (npr. da ljudje vlečejo namesto, da se useknejo), me pa ne skominajo. Se mi zdi, da večina ljudi ne ve pravzaprav, kaj točno pomeni "skominati".
4. nov 2007 15:11
Mene pa od vsega najbolj skomina če z nohti podrgnem po grobem zidu. Kr vse me zaboli takrat!! saš
4. nov 2007 15:18
Že dolgo časa imam skomine po sosedovem gruntu - (no saj jih nimam, samo tak primer je dan v SSKJ), sicer me pa skomina limona in ne vem, če tudi to spada sem, vsekakor se mi koža naježi ob prisotnosti nočnih metuljev (vešč) in podobnih živih bitij - pa se jih ne bojim, ampak mi je ob njih neprijetno.
rrr
4. nov 2007 16:36
Ni hujšega kot zlomljen noht, ko nimaš pri roki ne pilice in ne škarjic.Pa še vedenje, da ga je treba skrajšat, ko so drugi ravno lepo daljši. Sploh pa me ne moti ne breskev, ne praskanje po tabli, tudi mazanje pekača z margarino ne. j juma
4. nov 2007 17:45
Tiste šumeče vrečke me spravljajo ob pamet, pa palčke od sladoleda in alufolija. Julija
Pa na premalo zrel kaki sem pozabila. grooozaa.
Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 04. nov 2007 17:47:15
4. nov 2007 17:46
Skominajo me ta kosmate breskve, zato jem samo "pobrite" in bognedaj, da si nataknem volnene rokavice Kristalka
4. nov 2007 18:07
frina je napisal/a: |
Mene skomina pršut. Resno. Skomina me pa pesek med zobmi, ki je pomešan med riž in običajno ajdovo kašo ali moko. ( Skominati je namreč dvopomenka. ) F r i n a |
4. nov 2007 18:15
Skomina me zvok svedra pri zobozdravniku, ali pa ko pomislim, da bi se urezala v britvico, papir ali travo -uuuuuuuh, groza!!!!!!!!!
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Pasta iz ingverja in česna