3. nov 2007 21:03
Ni šans da vgriznem v breskev.Kar naježila sem se, ko sem se samo spomnila.Vedno si jo režem.Pa obvezno mora biti oprana,ko vidim sosedo ko jo utrga in vgrizne mi zobi kar,uh.
3. nov 2007 21:03
Ni šans da vgriznem v breskev.Kar naježila sem se, ko sem se samo spomnila.Vedno si jo režem.Pa obvezno mora biti oprana,ko vidim sosedo ko jo utrga in vgrizne mi zobi kar,uh.
3. nov 2007 21:08
m.schafe je napisal/a: |
mene pa skomina, če kdo z vilico ˝čoha˝po loncu. |
3. nov 2007 21:14
Jao mene pa stiropor,bog ne daj da se ga dotikam. leni1
3. nov 2007 21:43
Ko je prodajalka v trgovini z blagom "vrgla" na pult rdeč pliš, nato pa še črnega in ju tako podrgnila med seboj, češ, kako pašeta, sem skoraj bruhnila po blagu, kocine pa vse v "luft".... ovčkaneznan uporabnik
3. nov 2007 22:02
men se pa kocine postavijo pokonci če si kdo poka kosti na prstih, ali pa ko v kinu pred ogledom filma predvajajo rekalmo ko ena roka potegne po tabli- tisto škripanje... lovebeyba
3. nov 2007 22:21
kreda v vseh oblikah pa na živce mi gre šumenje z vrečko v kinu in grizljanje kokic :) katka
3. nov 2007 22:30
"Preveč" pomita posoda - splaknjena z vročo vodo, ko "škripa" pod prsti..... brrrrr Celofan je naravnost grozljiv! Že sama misel na to mi dvigne dlake po hrbtu...
3. nov 2007 22:34
hihi, kaj vse koga moti! Mene skomina samo zvok, ko z nohti praskaš po tabli, s kredo prenesem. Pa cmokanja res ne maram. Veri
3. nov 2007 22:38
Mene pa skomina srebanje kave.Grozno! londonska rezina
3. nov 2007 22:40
joj, sem se spomnila, kako je mene kot otroka motilo, ko so jedli člani družine. Enostavno tega nisem mogla prenest, pač momljanja pri hrani. Ampak le članov družine. To je bil resen problem, ki pa je potem izginil. Še zdaj me zanima, kje so bili vzroki za to? katkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Bovla z metuljčki