3. nov 2007 23:21
Mene skomina pršut. Resno.
Skomina me pa pesek med zobmi, ki je pomešan med riž in običajno ajdovo kašo ali moko.
( Skominati je namreč dvopomenka. )
F r i n a
3. nov 2007 23:21
Mene skomina pršut. Resno.
Skomina me pa pesek med zobmi, ki je pomešan med riž in običajno ajdovo kašo ali moko.
( Skominati je namreč dvopomenka. )
F r i n a
3. nov 2007 23:32
Mene skomina, ko si kdo poka členke na prstih, kreda ter praskanje po tabli s prsti.
3. nov 2007 23:38
praskanje po zidu in stiroporu, breskve(tudi prijet jih ne morem, moram najti žrtev, da mi jih olupi), lesena palčka sladoledne lučke, špinača in limona (pa oboje obožujem, tako da potrpim) petkica
3. nov 2007 23:46
suha koža na rokah :( to se ponavadi zgodi po več urnem packanju in pranju v kuhinji in takrat pomaga le veliko kreme :) Pitončica
4. nov 2007 7:55
Mene pa govorjenje s polnimi usti! GRRRRRRRRRR! Pa me mine ves apetit in volja ! Kyara
4. nov 2007 8:12
Skomina me trganje blaga. Ko kupujem blago in prodajalka najprej malo zareže, potem pa pretrga po celi širini še meter in pol. Si kar ušesa zamašim in zamižim, ker mi je prav za kričat. Zgledam pa najbrž butasto. mandarinca
4. nov 2007 8:39
Mene pa moti, če komu piska v nosu, najraje bi zakričala, " USEKNI SE ŽE ENKRAT". Ali pa cmokljanje pri hrani.... evamaja
4. nov 2007 8:45
Joj, mene pa skomina ze ce samo berem tole. Ker me vecina teh stvari RES skomina, najbolj pa sol na kozi po kopanju v morju. Znorim, ce se ne morem stusirat. slepakura
4. nov 2007 13:27
Zanimivo, kaj vse nas skomina. Drgnenje kovine ob kovino, pa škrtanje z zobmi, pa če slučajno z nohti podrgem po loncu tudi ni prav prijetno. teacher
4. nov 2007 13:51
evamaja je napisal/a: |
Mene pa moti, če komu piska v nosu, najraje bi zakričala, " USEKNI SE ŽE ENKRAT". Ali pa cmokljanje pri hrani.... evamaja |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Pure testenine z dimljenim lososom