Le kdaj bo / bom spet???

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

3. nov 2007 22:40

1.) crkljanje (tega mi trenutno res ne manjka, saj imam v malem stanovanjcu kar 3 kandidate, ki so vedno za... no ja, skoraj vedno, psička se včasih kar povleče stran, ker je stara gospa in si želi malo več spat;) 2.) šport (najljubši so mi ples, po možnosti akrobatski R&R, plavanje in jahanje - žal lahko trenutno prakticiram samo plavanje, saj mi za ostalo falijo partnerji - torej plesalec oz. konj;) 3.) ustvarjanje (sem spada vse od kuhanja do šivanja, modeliranja, risanja,...) - za to mi fali samo čas oz. otrok, ki bi podnevi kaj spal;) 4.) South park (to je najin užitek in sprostitev, pa še neverjetno veliko se naučiš - imam namesto poročil, zvem, kaj se kaj dogaja, pa še nekdo to zapakira v meni najljubšo obliko - risanko;) Veri

Pitončica  

član od: 7.6.2005

sporočila: 1677

3. nov 2007 23:44

1. Najraje imam svoj prav!!!
  2. Obžujem kuhanje, oz. packanje sladkarij :)
  3. Potem pride na vrsto brskanje po kulinariki :) moj dragi pravi, da sem že obsedena :)
  4. Pospravljam, čistim, brišem prah ... pač, imam rada red in disciplino :)
  5. Gledanje filmov (ponavadi vidimv se filme, še preden pridejo v kino - če le imam čas :) )
  6. Poslušanje glasbe čim bolj naglas (seveda to ponavadi  počnem ko sem sama da ne motim ostalih :) 
Pitončica

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

4. nov 2007 9:29

Jaz pa imam najraje: 1- saj veste kaj 2- poslušanje glasbe zelo na glas, ko se peljem na (dolgočasno) predavanje 3- družinske večere 4- držanje za roko (z mojim dragim seveda) 5- KulSlo 6- pa še malo tistega pod številko ena blažkaa

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

4. nov 2007 10:46

Jaz pa rada kuham, še rajši kaj dobrega spečem; zelo sem vesela, če kdo pohvali, kar naredim;

rada prebiram recepte in kulinariko in iščem dobre nasvete;

rada kaj ustvarjam, kot npr.cvetje iz listja, šopke, kakšne novoletne zadevice;

sem kaktoholik,

rada vrtnarim, posadim kako novo rastlino, (lepo je če kaj zraste)

rada imam vse živali,

rada grem na sprehod s svojo kužo, veseli me, če gre zraven še muc in koza;

rada gledam svoje muce pri igri ali kako s med sabo izkazujejo ljubezen ali meni;

rada opazujem svojo kozo, ko se pase, kako se obnaša, igra....;

rada imam konje, rada jih jaham; nasploh se rada dodatknem živali ali jih samo nemo opazujem;

rada imam naravo; rada prilezem na kak hrib, goro in potem so vse muke polačane.... hihi;

rada imam svoje, svoje prijatelje, očeta, pri katerem grobu rada postojim;

rada imam svojega fanta in rada khm...

.. in še in še...

nenazadnje imam rada tudi vas!

katti

tajkec  

član od: 7.3.2005

sporočila: 55

4. nov 2007 12:13

Hm,,,,rada grem na pivo s prijateljicami v naš lokalček nesem vpisat oceno v indeks skuham dobro večerjo za veselo družbo nabiram gobe si vzamem fraj dan, navkljub obveznostim.....;) poležavam in sanjarim hodim na kosovni odpad . . . . lep dan, navkljub jesenski melanholiji, želim vsem T tajkec

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

4. nov 2007 18:22

Pa poglejmo.

1. rada delam tisto, kot večina nas in ni za javnost

2. rada kuham in pečem

3. rada crkljam našega mačkona (otroci se ne pustijo več, mož ima pa dovolj Petelinji zajtrk, pravi)

4. rada grem v naravo - sama ali v dvoje

5. rada poslušam ptičje petje in opazujem naravo

6. rada surfam po medmerežju - moj pravi, da čisto preveč

7. in nadvse rada imam vse vas na KulSlo

8. pa še veliko je tega, kar imam rada ... 

Julija

buča  

član od: 29.7.2006

sporočila: 1563

5. nov 2007 10:25

No, pa začnimo: - rada berem zvečer in zjutraj v postelji, - rada delam gobeline, - rada kaj dobrega sprčem - rada hodim na sprehode, izlete, v hribe, na morje - rada gledam romantične filme, na kavču pod deko s vročim čajčkom v roki - rada imam moj vrt in rožice na njem - rada, zelo rada imam svoje orhideje na okenskih policah - rada imam svojo družino in komaj čakam vnučka - rada imam sončne dneve, ker sem rada zunaj - rada imam kulinariko in vse vas tukaj - pa še kaj bi se našlo. buča

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti