Le kdaj bo / bom spet???

hruškabanana  

član od: 10.4.2007

sporočila: 178

tema odprta - 2. nov 2007 11:08 | ogledi: 2.492 | odgovori: 37

spodaj je ena tema v kateri naštevamo stvari, ki jih ne počnemo radi? kaj pa stvari ki so nam ljube?

kaj počnete radi?

1. rada kuham, kuhanje je zame sprostitev, želela bi si, da tako ostane.

2. rada berem... ljubim besede; rada si izmišljujem nove... (pri nas ribe polimonimo... )

3. rada likam in zraven poslušam dobro glasbo... (edo maajka...)

4. rada tečem, čeprav sem zadnje čase postala prava lenoba...

5. rada lenarim ob sobotah in nedeljah. v.d. moža mi pri tem z veseljem pomaga...

6. rada preživljam čas z ljudmi, ki jih imam rada ob zelo deževnih dneh... (tudi ob sončnih, no...)

7. rada hodim v hribe in gledam sončne vzhode, zahode in travne bilke ...

8. rada nabiram kamne...

9. rada smučam in plavam in ob sobotah obiskujem tržnico...

10. rada presenečam ljudi, ki jih imam rada (pozitivno seveda)

in še tisoč drugih stvari...

pa vi?

hruškabanana

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

2. nov 2007 11:17

Bom samo tri naštela ker jih je preveč pa ni nujno da so te tri najljubše: 1. kaj skuham pol me pa kdo pohvali-sto let skupaj bi lahko poslušala te pohvale 2. grem v savno-to je moj mali obred, moje malo razvajanje 3. pospravljam, brišem prah,... ker se počutim kot prerojeno ZAČETNICA

teta torta  

član od: 6.9.2005

sporočila: 1268

2. nov 2007 11:39

Krasno, hruškabanana! Spominja me na dogodek pred mnogimi leti, ko smo morali pri neki vaji iz skupinske dinamike napisati 5 svojih dobrih in 5 slabih lastnosti in jih nato prebrati. Izmed kakih deset udeležencev sem bila jaz edina, ki sem najprej naštela svoje dobre in nato svoje slabe lastnosti. Vsi drugi so začeli s slabimi! 1. Rada odprem hladilnik, pogledam, kaj je v njem, in nato nekaj spečem (da npr. porabim skuto). 2. Rada surfam po kuharskih portalih, moji najljubši so kulinarika, chefkoch.de, thea.at ... 3. Zelo rada potujem, enako rada pa si potovanje tudi organiziram po internetu. 4. Ob deževnem dnevu na kavču z zanimivo knjigo ... Bodi dovolj. teta torta

neny111  

član od: 29.10.2007

sporočila: 358

2. nov 2007 11:58

Da naštejem še najljubša opravila: -rada jem, uživam v hrani -rada berem, knjige "vlačim" vsepovsod s seboj -rada kuham, sploh če potem ob mizi vrstijo vzdihi, kako je dobro -ne pustim si vzet jutranjega poležavanja in branja v postelji (žal samo 1-2x na teden) -rada sem v družbi mojih najdražjih in najbližnjih -obožujem tihe nedeljske večere v moževi družbi, ko si nalijeva kozarček najinega vinčka -rada kolesarim po neznanih cestah in poteh .... in še bi se našlo neny111

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

2. nov 2007 12:06

1. rada srfam po netu 2. rada kuham in pacam po kuhni 3. rada berem 4. rada grem s prjatlcami na kavo 5. rada grem na šiht (po večini) ...... to bi blo to Jelenckova

DanaS  

član od: 23.2.2003

sporočila: 391

2. nov 2007 12:11

1. hodim na sprehode 2. kuham zase in to tudi pojem v dobri družbi 3. hodim v službo ;-) 4. lenarim (najraje na balkonu, ko se vanj upre sonce) 5. pijem kavo (to najraje združim s točko 4.) 6. pospravljam stanovanje (prav zares) ... Dana Sporočilo je spremenil(a) DanaS dne 02. nov 2007 12:12:24 Sporočilo je spremenil(a) DanaS dne 02. nov 2007 12:15:13

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

2. nov 2007 12:20

Drage moje, jaz pa izredno rada živim, ostalo paše zraven. Tako dobro kot slabo. Loni Makaroni

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

2. nov 2007 12:24

1. rada poslušam glasbo 2. rada kuham in pečem 3. rada visim na kulinaričnih in IL DIVO forumih 4. rada se igram z mojima nečakinjama 5. rada berem ( predvsem v angleščini) 6. rada govorim ( to včasih ni dobro ampak vseeno) 7. rada pojem 8. rada gledam kuharske videe Sporočilo je spremenil(a) tamalaursa dne 02. nov 2007 12:24:55

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

2. nov 2007 12:53

1. rada kuham, še raje pa pečem pecivo 2. rada postrežem okusno kosilo in opazujem vesele obraze 3. rada ležim na soncu in berem dobro knjigo 4. v dolgih zimskih večerih rada klekljam do onemoglosti 5. rada rišem s svojo nečakinjo 6. rada vozim avto in na glas pojem 7. rada imam dolge zajtrke s toplim pravim čajem in časopisom čez celo mizo saš

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

2. nov 2007 13:53

- rada likam,

-rada pospravim po stanovanju in ne želim nikogar takrat imeti blizu,

- uživam, ko si skuham kavo in klečim na stolu in ob prižgani televiziji berem revije,

- rada premikam pohištvo,

- rada gledam policijske filme (Columbo, Rex,...) , ležim na kavču in hrustam čokolado,

- rada kosim travo.

Da pa uživam ob kuhanju jedi s teh spletnih strani pa itak ni potrebno povdarjat....

titta=

evamaja  

član od: 14.6.2007

sporočila: 222

2. nov 2007 14:02

Rada preživljam dneve z družino(hčerkico in partnerjem) rada pečem, malo manj kuham rada pogledam kakšno dobro komedijo preberem kakšno dobro knjigo in še bi lahko naštevala.... evamaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti