Le kdaj bo / bom spet???

mamazeljka  

član od: 29.3.2006

sporočila: 462

2. nov 2007 14:05

1 nekaj kar ni za v javnost 2 jutranje pitje kave 3 kuhanje in peka slaščic 4 branje in gledanje tv 5 kolesarim 6 sobotni sprehodi po mestni tržnici še bi se kaj našlo; kar pa je napisano pa ni pogoj, da je takšen vrstni red mamazeljka

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

2. nov 2007 17:33

1 izleti 2 smučanje 3 snidenje s prijatelji 4 večerni film 5 peka slaščic Že sedaj pa mi je težko, ker najbrž ne bom nikoli več noseča oziroma ne bomo imeli več majhnega dojenčka (sicer je še čas, pa ravnokar smo pravzaprav bili na tem, a trije so zaenkrat dovolj)... se pravi, da bi lahko napisala, da sem rada noseča????!!!? veverica

gaja 1  

član od: 29.12.2006

sporočila: 378

2. nov 2007 17:45

- najrajši sem s svojo malo družino (ravnokar smo prišli z dolgega sprehoda, kar se pa premalokrat zgodi) - rada pečem, vedno kaj novega - berem - rada imam morje - kolesarim Pa še bi se kaj našlo, stvar trenutnega navdiha. gaja 1

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

2. nov 2007 18:29

Bravo mamazeljka - res si poštena - sem že mislila do tvojega odgovora, da nobena od deklet tega rada ne počne - seveda, verjamem, da ni tako tudi jaz rada: - se igram z vnučkom - pogovarjam s svojimi najdražjimi - pospravljam - kurim - berem - kuham - in še kar rada hodim v službo Eto, to je to! Veronika

kordelina  

član od: 21.11.2005

sporočila: 223

2. nov 2007 18:35

-rada kopljem po mojem vrtičku in sadim rožice -rada pečem peciva -ko imam ledene noge se stiskam k mojemu dragemu -če je topel sončen dan se vsedem na kamen pri vodi in opazujem kako teče voda -aranžiram vse mogoče -deževen dan je lep dan ker takrat zakurim ogenj in prižgem dišečo svečko -cartam moja mucka -pa tudi sama se rada cartam pri dragemu -mi je pa tudi v veliko veselje razvajati predvsem moje domače . . . kordelina

balonka  

član od: 9.3.2007

sporočila: 548

2. nov 2007 18:44

Uf, ta je pa dobra tema. Rada :-kuham in pečem -plavam(bilo kje) -ukvarjam s svojimi otroki(predvsem takrat ko niso tečni) -rada grem tudi kaj ven pojest(pomožnosti solo z možem) -pa predvsem rada kupujem(ne v trguvinah s konfekcijo)v trgovinah s hrano,igračam,otroškim stvarem.Sploh takrat ko ni omejitve(ne vem kdaj je bilo to nazadnje).

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

2. nov 2007 18:48

mamazeljka in verovnika, tisto, kar ni za javnost, je najlepše zjutraj, kajne? Potem je ves dan lep in jaz potem:

- uživam v jutranji kavi z mojo stalno družbo v vedno istem lokalu, tik preden se razidemo  po službah

- rad grem v službo, ker imam rada svoje delo

- se veselim odhoda domov, ker se vedno zgodi kaj zanimivega

-uživam, ko moram pripraviti kakšno večerjo ali kosilo za družinsko srečanje ali eno izmed naših druščin

- uživam v druženju s hčerko, ko si kakšno soboto vzameva čas samo ena za drugo, ali pa greva skupaj na kakšno krajšo potovanje, zgolj malo pohajkovat in se lepo imet

- uživam, ko mi sin reče, če mu naredim cedevito ali sendvič s pršutom, pa ko možu pripravim kavo, cigaro in postrežem konjak

-  vsako soboto uživam v zajtrku, skodelici (no, skodeli krat dva) kave in branju dveh časopisov, v miru, da me nihče ne zmoti

- in kakšen večer, ko vsi kam odidejo, neizmerno uživam deset minut tišine, zleknjena v dvosed in z nogami na klubski mizici ter piljim v strop in ne mislim na nič...

- in neizmerno uživam tule na kulinariki, ker je toliko pozitivcev kot ne vem, če še kje.

Mamamia

mamamia

Kajcika  

član od: 6.10.2007

sporočila: 64

2. nov 2007 20:05

- Najraje sem s svojo 6-letno hčerkico. Danes sva bili v živalskem vrtu, kjer sva zelo uživali. Oči pa je moral delati - žal. Sedaj, ko sva povečerjali, malo pregledam forum, ona risanke, kaj nariševa, poigrava, nato pa knjigica in še "crkljanje" za lahko noč. - Uživam pa tudi ob jutranji kavici, da me nihče ne moti - Tudi kaki masaži se nebi odrekla - Rada imam pa tudi spomladansko čiščenje. Se mi zdi, da stanovanje kar oživi od dolge zime. Lp Kajcika

helenag  

član od: 29.8.2006

sporočila: 210

2. nov 2007 20:37

Hej, tole je pa nekaj za mojo dušo! Najrajši imam: - lepe stvari, - dobre ljudi, - sončne in deževne dni. Pa seveda vas tule, ki mi nadomeščate mojo (žal prepovedano) skodelico kave... helenag

korosica  

član od: 21.9.2007

sporočila: 170

2. nov 2007 21:34

evamaja je napisal/a:
Rada preživljam dneve z družino(hčerkico in partnerjem) rada pečem, malo manj kuham rada pogledam kakšno dobro komedijo preberem kakšno dobro knjigo in še bi lahko naštevala.... evamaja
Se pridružujem vsemu napisanemu ... korosica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti