2. nov 2007 22:38
Rada:
1. spim
2. pridem z mrzlega v toplo sobo
3. spijem vročo čokolado s čilijem
To so male radosti, ki polepšajo življenje, velike pa imam take, kot večina drugih, hehe.
LP
cervus
2. nov 2007 22:38
Rada:
1. spim
2. pridem z mrzlega v toplo sobo
3. spijem vročo čokolado s čilijem
To so male radosti, ki polepšajo življenje, velike pa imam take, kot večina drugih, hehe.
LP
cervus
2. nov 2007 22:40
Rada imam ljubezen, se mi zdi da je to najlepša stvar v življenju, pa morje, sonce, svoj mir, nočno branje in jutranje spanje, iskrene ljudi, rože, živalce, dišeče perilo in čisto stanovanje............... lp, pinka
2. nov 2007 23:28
Rada imam : svojo družino,službo,ljudi(pozitivne),morje,živali,rože...... Rada kuham,pečem,pospravljam,čvekam s prijateljicami,gledam romantične filme,se crkljam z možem,plešem,kolesarim. Zelo rada pa pogledam tudi na to našo KULINARIKO. kalcicl
3. nov 2007 1:26
Rada sem z mojimi domačimi (čeprav hči pri 20-ih in najstnik pri 14-ih vse manj časa preživita z mano in možem, kar je razumljivo), rada imam službo (kjer sem, mimogrede, tudi zdaj), rada kuham, pečem in tudi jem (se nam pozna), rada berem (pa imam vedno premalo časa za to), rada se sprehajam z našim kosmatinčkom (še dobro, ker je to, kljub obljubam mojega podmladka v glavnem moje delo), rada lenarim (kar mi mogoče uspe enkrat na sto let, je pa takrat bolj prijetno), rada imam ljudi, ker: Nihče od nas ni pomembnejši od ostalih; je zapisal Ray Kroc. jana
3. nov 2007 8:39
rada imam svojo družino.to je nekaj najlepšega. posebno ko gremo na kakšen izlet se mi zdi čarobno. rada kuham in pečem. rada urejam vrt in okolico hiše. to vse me v življenju zelo osrečuje. osrečilo pa me še bo ko si bom spet našla službo. pa lepo preživljanje jeseni. m.schafe
3. nov 2007 11:03
Rada imam daljše sprehode v teh prelepih jesenskih dneh rada sem sama (to ni problem) rada tudi počvekam ob kavici s prijateljicami - pa ne predolgo, potem pa hitro na sprehod z njimi ali pa tudi sama rada ustvarjam - tudi že nekaj šopkov iz listja sem naredila - po linku, ki ste ga objavile na tem forumu - in jih podarila naprej rada naredim komu uslugu rada ... še bi se kaj našlo ... pa da ne bo preveč hvale ... dovolj. lp oliva
3. nov 2007 11:11
Jaz pa rada... ...preživljam čas s svojim najdražjim in hčerico, ...jem, ...se družim z meni ljubimi ljudmi, ...pomagam, .......... LP;) a1
3. nov 2007 11:49
Rada se družim s prijetnimi ljudmi, z domačimi preživljam proste urice, rada kuham in peče, preberem dobro knjigo, kvačkam in štrikam, hodim na sprehod.....pomagam ljudem, obožujem živali....pa še kaj bi se našlo.... Kyara
3. nov 2007 17:07
1. Uživam zezati Ognjičko, brez tega ne bi mogla živeti 2. Uživam pisati neumnosti 3. Rada delam vse kar je prepovedano 4. Zelo rada se smejim 5. Rada pojem in pojem 6. Najraje pa sem tukaj z vami. Anamarija
3. nov 2007 18:03
1. RADA JEM NESADNI SLADOLED!!!
2. rada vstajam ponoči in imam mir... čas samo zase
3. rada plešem, plešem in še enkrat plešem (ob glasbi, ki mi zleze pod kožo)
4. rada sem v družbi ljudi, ki so mi podobni oz. včasih tudi v družbi ljudi, ki so čudaški (da se potem jaz počutim normalno in si rečem- taka ne smeš biti )
5. rada se vrtim po kuhinji, pospravljam in se potem veselo "pizdim", ko mi veselo packajo
6. IN RADA SEM POVSOD TAM, KJER SE DOGAJAJO NEUMNOSTI
Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie Muffins
Polnjene paprike