Trgovke v delikatesi

tema je zaklenjena

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

23. okt 2007 14:19

Pa tudi se mi zdi, da smo ene dneve bolj občutljivi ene manj. Me včasih kdaj kaj zmoti pri kakšni prodajalki in bi jo ubila s pogledom , večina dni pa pač ne. ZAČETNICA

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

23. okt 2007 14:31

Matilda ne morem si kaj, da ti ne bi odgovorila . Veš mogoče ravno tistega kruha ,ki bi ga jaz rada nimajo po polovičnih hlebčkih. Drugače pa se dobavitelj in prodajalec naj kar sama menita koliko bo kdo kumu zaračunaval rezanje kruha, verjemi, da ga noben ne reže zastonj!!!!!!! Me sploh ne briga jaz pa če hočem pol kile kruha ga hoćem tudi toliko imeti in seveda PLAČATI. Lepo pa radi se imejmo ursa40

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

23. okt 2007 14:41

ursa40 je napisal/a:
Matilda ne morem si kaj, da ti ne bi odgovorila . Veš mogoče ravno tistega kruha ,ki bi ga jaz rada nimajo po polovičnih hlebčkih. Drugače pa se dobavitelj in prodajalec naj kar sama menita koliko bo kdo kumu zaračunaval rezanje kruha, verjemi, da ga noben ne reže zastonj!!!!!!! Me sploh ne briga jaz pa če hočem pol kile kruha ga hoćem tudi toliko imeti in seveda PLAČATI. Lepo pa radi se imejmo ursa40

Ni mi jasno, kaj si mislila s tem, naj se dobavitelj in prodajalec kar sama menita, koliko bo kdo komu zaračunal rezanje kruha - to rezanje je vedno zaračunano končnemu potrošniku, se pravi meni, tebi........... 

rrr

tejka77  

član od: 27.2.2007

sporočila: 544

23. okt 2007 14:47

V vseh večjih trgovinah kruh vagajo,tako da- koliko dobiš,toliko plačaš...+papirnata vrečka tejka77

Muffsy  

član od: 5.8.2006

sporočila: 330

23. okt 2007 14:54

Odgovarjam še avtorju teme. Ajoj no, salamo ste vrgli stran, ker je papirčke odstranjevala z rokami? Lepo vas prosim, no ... Kaj pa mislite, da med rezanjem počne, še malo malica zraven ali kaj? Itak da ima čiste roke, če je pa za pultom najbrž vse sterilno; jaz sigurno ne bi hrane proč metala. Če bi že imela kakšen čuden napad, bi jo dala vsaj psu. Maaaadoniš ... Ponekod pa jedo zemljo in surovo meso, da sploh lahko preživijo do prihodnjega dne. Muffsy Sporočilo je spremenil(a) Muffsy dne 23. okt 2007 14:54:44

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

23. okt 2007 15:46

Moti me, ko delajo sendviče in kasirajo brez da bi si umivali rok, sicer tega ni več toliko kot je bilo, moti me, ko ti ne olupijo salamo, saj sem se zadnjič skoraj zadušila z neolupljeno gozdarsko, koščki drugih salam pa me ne motijo, čeprav sem drugače kar občutljiva kar se snage tiče. Ne vem, kako pa naj olupijo če ne z roko? Moram reči, da sem kar zadovoljna z našimi trgovkami, jim ne težim in verjetno tudi zaradi tega sem dobro postrežena. Še nekaj bi dodala, če delaš s strankami slaba volja, razne težave moraš pustiti "doma", čeprav je včasih res zelo težko. Stranka ima "vedno prav", s strankami je treba biti prijazen, nasmejan in ustreči vsem željam. Anamarija

lili_stef  

član od: 18.1.2007

sporočila: 183

23. okt 2007 16:12

Se strinjam z Muffsy.Prodajalka salam mora imeti čiste roke, saj če dela s salamo si jih večkrat tudi umije.Če pa gre na WC si jih pa tudi umije. Saj imajo vedno kontrole in bog ne daj ,da so na rokah bakterije pobrane iz toalete.Pa še ta "stranka ima vedno prav ",meni se zdi, da če si sam prijazen, tudi drugim ne bo težko biti prijazen s teboj, pa čeprav si stranka. Nekateri pa se sploh ne znajo obnašat, z nervozo in zmerjanjem mislijo, da bodo ponižali prodajalko, ponižajo pa sebe.Nikoli ne kompliciram v trgovini, ker nočem vzbujati pozornost.Če mi ni kaj prav, pa grem drugam. lili_stef

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

23. okt 2007 16:33

lili_stef je napisal/a:
.Nikoli ne kompliciram v trgovini, ker nočem vzbujati pozornost.Če mi ni kaj prav, pa grem drugam. lili_stef
Edino pravilno. Svojih težav in problemov nisem nikoli kazala v službi, pa si še najmanj želim, da bi jih drugi kazali meni s tečnimi obrazi, danes je toliko trgovin,da lepo zavijem tja, kjer sem lepo sprejeta in postrežena, pa tudi sama vedno pokažem korekten in spoštljiv odnos do prodajalke. Lp Nasha

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

23. okt 2007 16:47

Bolj za šalo kot zares: že nekaj časa čakam, da bodo zaradi HACCP-a ženskam v prehrambeni industriji, trgovinah, gostinskih obratih, med mesečnim prerilom prepovedali hodit v službo... bognedaj, da uporabljaš tampone. Morda se bom komu zdela nagnusna, pa vendar je del življenja in hvala bogu, da je! veverica Sporočilo je spremenil(a) veverica dne 23. okt 2007 16:51:20

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

23. okt 2007 16:59

pa prstane je treba dol dat...tko, da se ne bo vedelo kater mesar je že oddan, tale haccp ima veliko zank in ugank...po evropi, ga pa vedno manj uparabljajo. Petra 1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti