Že lansko leto se nam je zgodil neljub dogodek, ko hčerko neki čuden tip ogovarjal v Tušu. Deklica je bila stara sedem let, stala je v vrsti pri blagajni, pa jo človek začel spraševa koliko je stara, kako ji je ime, kje stanuje. Ko sem se mu približala se je umaknil na drugo blagajno.
Nalednji dogodek pa se je zgodil v zgradbi osnovne šole, ko jo je nek moški prijemal za lase, kako ima lepo kito. Mislim, da sploh ni imel kaj iskati v šolo. K sreči je bila prijateljica blizu, tako, da se je potem umaknil, ker ga je opazovala.
Obe sva vsak dan v šoli, ker hodiva po najini deklici, vendar ga je opazila samo še enkrat, potem pa nič več.
Vem, da se otroka nihče nima pravice dotikati, ves čas pazim na njo, vendar se sprašujem v kakšni državi živimo, da se take svinje sprehajajo že pri nas.
Vem,da sem naredila napako, da takoj nisem poklica policije, to mi je rekel tudi kriminalist, samo v tistem trenutku sem bila vsa zmedena, pa saj to ne more biti res, da se tudi pri nas dogajajo take stvari. Oba pa sta bila Slovenca, sodeč po govoru, star tam okli 25-30 let.
Moje mišljenje je, da bi vse take nenormalne in sprevržene tipe morali javno objaviti, pa da jih potem lahko spoznamo, ker nevarnost je manjša, če jo poznaš.
Enostavno se bojim za otroka, pa tudi deklica je sedaj bolj boječa v stiku z drugimi ljudmi.
][bljak]
tarčica