Ponovno hofer

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

17. jul 2008 14:38

Hitre pa so, hitre, te trgovke! Najpočasnejše se mi zdijo Mercatorjeve, posebej kake vaške, ki zraven še klepetajo. Mene v Hoferju in Lidlu moti to, da ni nakupovalnih košaric. Tudi če greš npr. samo po en jogurt, vlačiš tisti voziček (čeprav jaz večkrat stopim noter brez vozička, ker sem šla po samo eno stvar, pa potem v naročju trogam kup izdelkov, katerih nisem imela namen kupiti ...) Atina

maserka  

član od: 19.5.2006

sporočila: 212

17. jul 2008 14:50

Tudi mene moti le to da ni košar .... grem po en izdelek skočim noter brez vozička potem pa nosim do blagajne kot mula .... drugače mi je ok :) maserka

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

17. jul 2008 14:57

KARMINA je napisal/a:
Sem doživela, ko sta upokojenca na blagajni pustila vso robo in odšla, ker nista zmogle blagajničarkine hitrosti. Sporočilo je spremenil(a) KARMINA dne 17. jul 2008 13:23:12
Jaz grem včasih z mamo na večji "einkauf", ker ona ne zna kupovat in kupi tisto kar rabimo in tisto kar ne itd. In zgoraj omenjeno bo tudi nekdo enkrat doživel, ko me bodo raz..... Sem že 100x pomislila na to! Sploh kaki upokojenci... Začetnica

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

17. jul 2008 16:17

ja tudi sama sem jih že slišala v trgovini, ko sem imela 6 kosov namesto 5 tih,(2 artikla) pa čeprav je bila vsa trgovina prazna, vendar sem spregledala blagajno. Imela sem polno glavo vseh misli in opravkov, bil je naporen dan potem pa še to, priznam, da dobro, da od šoka nisem odprla ust, saj se mi zdi da tisti trenutek bi kar počila od . Pa v bistvu ni prodajalka nič kriva. Red je red, pa tudi če je slab. anitram1

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

22. jul 2008 13:42

Mah ne vem... po drugi strani pa.. če se nabere vrsta pred blagajno več kot 2 -3 ljudje pa že godrnjajo da je treba čakat, pa da naj še eno blagajno odprejo. Pri zlaganju stvari bi si pa vsak vzel svoj čas. To me spomni na vic na kateri strani zdravnikovih vrat čas počasneje teče. Zase vem, da ko grem v Hofer ali Lidl niti pomislim ne, da bi sproti zlagala v vrečko, mečem pač v voziček in potem počasi pri polici ali pri avtu premišljeno zložim. V kaki drugi štacuni se pa to res da brez problema. Ampak trgovke iz Hoferja imajo enako rutino pri nas in v Avstriji. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

22. jul 2008 14:18

glede tega, da se prodajalke hitro menjajo - menda jim že na začetku na razgovoru povejo, da ne bodo vedno v isti trgovini, ampak se bodo selile po poslovalnicah. Očitno se stranke ne smemo navaditi na trgovke in obratno..... klavdija

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

22. jul 2008 19:12

klavdijaB, jaz v "mojem" Hoferju videvam vedno ene in iste trgovke. Oziroma v obeh, ki ju kolikor toliko redno obiskujem. Jin kar nekaj na vodez že poznam, na obeh lokacijah. In veččinoma si vzamejo čas tudi za nekja prijaznih besed, sploh v onem, ki ni v Ljubljani.

rimljanka - zasebno mnenje

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

22. jul 2008 19:51

Ene se pritožujete  nad hitrimi, druge nad počasnimi trgovkami. V v Lidlu in Hoferju je pač tak sistem kakršen je  in trgovke tega sigurno ne bojo spremenile, ampak se morajo držati navodil. Pozabljate, da sta to diskonta in zato košaric ni, komur ne odgovarja, naj ne hodi noter. V našem Lidlu so skoz iste trgovke, prijazne, odzovejo so na vsako vprašanje in pomagajo, če se le da.

Včasih smo občasno šli v Hofer v Celovec in tam se lahko vidi, kaj je v resnici hitrost na blagajni. Te pri nas so še zmeraj precej počasnejše.

Lijana

magnolija  

član od: 16.4.2006

sporočila: 688

22. jul 2008 20:46

Jaz si v Hofer prinesem svojo pleteno košaro in v njo nakupujem (imam tist lep občutek, kot da nabiram gobe ali zelišča:) in potem vanjo tudi hitro zložim. Tako se hkrati izognem plastičnim vrečkam in malce skrbim za okolje. Trgovke so že dolgo iste in za moj okus čisto prijazne. Najmanj so mi všeč tiste v Merkatorju. Počasne in ne ravno prijazne. Lp magnolija

Visage  

član od: 1.1.2006

sporočila: 215

22. jul 2008 21:47

Hofer sucks..nikoli vec ne vstopim vanjo...res ne Visage

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti