Ponovno hofer

Tanja05  

član od: 26.12.2003

sporočila: 392

16. jul 2008 20:44

In pred Supernovo na Rudniku  velika tabla za Leclerc

Tanja

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

16. jul 2008 21:08

Hehe, to je prava tekma "najboljših" :) in te ogromne trgovske "škatle" stojijo na slovenjskih najboljših kmetijskih zemljiščih, prav tako kot avtoceste. Žalostno... nitta

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

17. jul 2008 6:23

Tako se mi zdi (ve, ki ste iz Maribora), da se zaradi verige vseh mogočih centrov in trgovin manjšajo razdalje med kraji. Iz enga konca Maribora na drugega je nastala ena dolga ulica povezanih nakupovalnih objektov in samo table še označujejo ta in oni kraj.

anitram1  

član od: 18.6.2008

sporočila: 609

17. jul 2008 10:57

Kaj pa zaposlovanje v Hoferju, ali imajo res tako "bajne" plače , tam okoli 900€ brutto. In super ugodne delovne pogoje.... lp anitram1

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4339

17. jul 2008 11:13

Ne vem, kako je drugod, ampak v "našem" Hoferju se je zamenjalo že toliko ljudi, da te bajne plače in super ugodni delovni pogoji prav gotovo niso realnost ampak en velik lari-fari. Non stop iščejo nove delavce in vedno nove poslovodje. Menim, da v kolikor so plače dobre in delovni pogoji tudi, se bo sleherni zaposlen maksimalno trudil, da to obdrži - tako pa.....

rrr

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

17. jul 2008 12:04

Pred časom sem se pogovarjala z eno izmed področnih vodij. Po njeni razlagi se mi je zdelo, da ni lepšega na svetu kot biti zaposlen v Hoferju. Delovni pogoji so odlični, za vse se lahko dogovarjaš, plače so več kot odlične... Ko pa sem jo še malo "potipala" pa mi je razložila, da ne zaposlujejo delavcev za polni delovni čas, ker ti ne zmorejo 8 urnega tempa. To pomeni, da tudi pokojninsko nisi zavarovan za polni delovni čas Res teh 900 Eur zveni dobro apmak, ko zadevo pogledaš še z druge strani... K

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

17. jul 2008 12:46

Plača v Hoferju je 650 ur. (neto). Če pride blago, pa četudi pet minut pred koncem delavnika, ga je potrebno naložit na police in ustrezno označit.

Če je drugi dan akcija cenejših artiklov, je iz enega dneva na drugega to potrebno narediti, pa četudi ponoči.

Beležijo pa ure in je potem mogoče ob priliki uživati kakšno uro dalje doma....

informacija je iz prve roke (kolegica).

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

17. jul 2008 13:01

ribaracarak je napisal/a:

Ne vem, kako je drugod, ampak v "našem" Hoferju se je zamenjalo že toliko ljudi, da te bajne plače in super ugodni delovni pogoji prav gotovo niso realnost ampak en velik lari-fari. Non stop iščejo nove delavce in vedno nove poslovodje. Menim, da v kolikor so plače dobre in delovni pogoji tudi, se bo sleherni zaposlen maksimalno trudil, da to obdrži - tako pa.....

rrr
ker verjetno obe misliva istega(Cerkniškega) se mi zdi,da je malo muzike za veliko denarja,... vsakič druga ,vsakič bolj utrujena in neprijazna trgovka,najverjetneje ne po lastni krivdi v boju za boljši in lažji vsakodnevni kruhek, sicer pa se mi zdi da je v vseh tako,ne samo v našem anaeva

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

17. jul 2008 13:12

Mene pa je zmotilo, ker mi je prodajalka rekla, citiram: "Moram vas prosit, da naslednjič vzamete voziček." ... ker sem imela 6 artiklov in ne 5 in moje špeze ni mogla pri blagajni zlagat direkt v nakupovalni voziček, ampak sem jaz svojo torbo odložila na pult in zlagala vanjo. Čudo božje, kakšna navodila imajo od nadrejenih!?! Menim, da mi tega v katerikoli drugi trgovini ne bi rekli. Tako ali tako je malenkost in se ne sekiram zaradi tega, ampak priznam, v tistem trenutku, me je malo šokiralo.

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

17. jul 2008 13:20

Gre za to, da ni mogla tako hitro obračunavati kot bi če bi stvari metala v voziček. Prodajalka v Hoferju mora narediti toliko kot v istem času v primerljivi trgovini naredili dve. Sem doživela, ko sta upokojenca na blagajni pustila vso robo in odšla, ker nista zmogle blagajničarkine hitrosti. Pa saj niso one krive... K P.S. bi pa včasih tiste iz lokalne sosedove trgovine za kaki dan v Hofer poslala,..., eno soboto ob 12.50 je ena od njih, ko sem bila še med policami, pristopila k meni in mi povedala, da bo 13h zapirajo Sporočilo je spremenil(a) KARMINA dne 17. jul 2008 13:23:12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti