Ponovno hofer

mambica  

član od: 29.9.2007

sporočila: 532

6. okt 2007 8:25

V oddaji 24 ur je bilo tudi rečeno, da je v ozadju ves prizor opazovalo nekaj ljudi in se muzalo. Jaz pa sem se muzala doma pred televizorjem.

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

6. okt 2007 10:06

Tudi v Mariboru se dogajajo te zgodbe. Podobne akcije pa pridejo tudi kasneje, tako da je v bistvu prva gneča nepotrebna. In poglejte Hoferjeve trgovine sedaj oziroma nekaj časa po otvoritvah. Nekaj več ljudi le med tretjo in peto uro, ko gredo ljudje iz službe in kupijo kaj za domov. Drugače pa ni nobene panike več in gre vse tekoče. Akcije in nižje cene so pa vsake toliko in kar dobre stvari, pa ni takšnega navala in kravala, kot je vsak prvi dan otvoritve. titta

Anja*  

član od: 29.1.2007

sporočila: 6

6. okt 2007 15:46

..v Hoferju sploh se bila nisem..V Lidl pa hodim kar vedno.Imajo super,dobre stavri in tut kvalitetne...Pa tudi poceni! Kdo bi se uprl? Ampak gužvati se pa nočem. V Lidl sem šla prvič 1 mesec po otvoritvi ko se je malo ohladilo!! Čawbaw!! Anja*

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

6. okt 2007 19:14

Pri nas, na goriškem koncu, je podobno kot pravi kordelina za Koper. V NG je Hofer bolj ali manj vedno prazen. Najbrž je to zato, ker Primorci nismo navajeni nemških izdelkov, ampak italijanskih, ki ji v Hofru ni. Po pravici povedano, v Hofer zavijem občasno samo zato, ker ga tu tako hvalite in res najdem v njem kvalitetne izdelke (izjema so salame in večina sirov, ki so obupni).

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

6. okt 2007 19:32

kolikor pa jaz v mariboru vidim pa je kar ljudi v hoferju. ni sicer ful gužve, je pa tako normalno, še nikoli nisem prišla da bi bilo manj kot 10 ljudi noter. nektarina

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

16. jul 2008 16:25

Se opravičujem, ker vlečem na dan staro temo, pa bi vprašala kar tukej, da ne odpiram nove; ali katera ve, če se v Hoferju že da plačati s karticami, recimo Karanto, Eurocardom, ipd.? Issi

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

16. jul 2008 16:51

nektarina je napisal/a:
kolikor pa jaz v mariboru vidim pa je kar ljudi v hoferju. ni sicer ful gužve, je pa tako normalno, še nikoli nisem prišla da bi bilo manj kot 10 ljudi noter. nektarina
Ja kak če bit gužva, če nas posiljujejo s temi trgovinami. Na Ptujski v razmaku 500 m Hofer, Lidl, Eurospin, na drugi strani ceste Mercator, Spar, folk pa brez denarja. Pa še to me je minlo, sem zadnjič šla in v Spin in Lidl in nimajo kisa za vlaganje. Začetnica

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4339

16. jul 2008 16:54

Ne, se ne da in dvomim, da se bo sploh lahko kdaj dalo - oni rabijo keš takoj, oziroma najkasneje naslednji dan - zato jemljejo le maestro in ba kartice

rrr

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

16. jul 2008 17:27

Ste videli v Mariboru, tu v Hočah pri križišču kjer je Hofer, takoj za parkiriščem stoji ogromna tabla-pridete v Lidl :D se vedno nasmejim ko se peljem mimo... nitta

ycrna  

član od: 29.7.2006

sporočila: 748

16. jul 2008 19:29

nitta tako je v Kopru, nasproti Hipermarket Mercatorja stoji reklama za Interspar ycrna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti