18. avg 2008 12:13
Zelo fino se obnese pri izdelavi kremšnit. nejcanja Sporočilo je spremenil(a) nejcanja dne 18. avg 2008 12:13:55
18. avg 2008 12:13
Zelo fino se obnese pri izdelavi kremšnit. nejcanja Sporočilo je spremenil(a) nejcanja dne 18. avg 2008 12:13:55
18. avg 2008 12:31
Jaz pa sem bila danes začudena, ko sem odprla sojino mleko, in to celo 2 kartona, ki pa sta bila že prej odprta in seveda se je posledično vsebina sesirila ...... je že imel kdo podobne izkušnje? katjushka
18. avg 2008 12:41
Pokliči v Hofer in jim povej nastalo situacijo. Mogoče ti povrnejo denar. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
18. avg 2008 13:36
ksenjako, jutri sem tako imela namen stopiti ponovno v Hofer in jim omeniti kaj se mi je zgodilo... zadovoljna bi bila tudi, če bi vrnili nova kartona mleka ..... no, bomo videli kako bo.... katjushka
18. avg 2008 16:37
Tisti pekač je super. obvezno izmeri pečico. K sreči imam še kuhinjo v kleti in star štedilnik, tako da je ta pekač ravno prav velik. Drugače pa so nekatere pečice zanj premajhne. Peca
19. avg 2008 10:27
Na problem velikosti sem že pomislila. Po teoriji oba merita 42 cm – pekač in moja pečica. Na prospektu piše, da je velikost pekača 42. Vprašanje za tiste, ki imate tak pekač: ali je to najširši del pekača? Očitno se bo treba odpraviti v trgovino s centimetrom. V skrajnem primeru pa ga lahko vrnem z računom, ali ne?
19. avg 2008 11:03
katjuska, jaz sem enkrat kupila karton navadnega trajnega mleka om ko sem odprla prvi liter ter dala kuhat, se je sesirilo. Potem odprem drugega, isto. sem jih še nekaj odprla in vsi zanič. sem šla v Hofer in mi je rekla, da nisem prva. So vračali denar. Bi mi ga vrnila, tudi če ne bi imela mleka zraven. (no, sem imela račun in mleko zraven, ampak sem šla najprej v trgovino brez kartona pokvarjenega mleka) klavdija
19. avg 2008 11:27
Peca je napisal/a: |
Tisti pekač je super. obvezno izmeri pečico. K sreči imam še kuhinjo v kleti in star štedilnik, tako da je ta pekač ravno prav velik. Drugače pa so nekatere pečice zanj premajhne. Peca |
20. avg 2008 4:33
rdkapica je napisal/a: |
V skrajnem primeru pa ga lahko vrnem z računom, ali ne? |
Seveda ga lahko vrneš, ne bodo komplicirali... ali pa shraniš in imaš lepo darilo za rojstni dab.
Lep dan in veliko se smejte
20. avg 2008 8:27
Včeraj sem odprla dve pasirani 500 g skuti, ki sem ju kupila v ponedeljek, da bom naredila skutino torto. Rok trajanja naj bi bil do 01.09.08. Ko sem jo odprla mi je bila že čudna, ni bilo plesni, ampak kar malo kosmato, seveda sem jo malo dala v usta, fuj grenko in kislo. Zjezilo me je, zabrisala sem obe v smeti, imam pa še račun. Kaj pravite naj grem nazaj, po moje nisem edina. Kupovala sem na Viču v LJubljani. lep dan vsem Mateja mperhajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Hačapuri - gruzijski kruh