15. dec 2010 9:32
Hvala mamamia, jaz imam veliko veselja tudi pri pripravi tvojih receptov. Super so in ti tudi. Ja, je že tako, da vsak od nas zagovarja svoja stališča, odločitve zaradi katerih se je pač znašel v določeni situaciji. Jaz se nimam za konfliktno osebo, prej bi rekla, da sem prilagodljiva in da želim ustreči. Želela sva, da se prepiše na moža, ne na mene. Tast pa je rekel, da če se mojemu kaj zgodi, bom jaz pripeljala v hišo tujca ali celo naselila kake...ne bom imenovala, ker ne želim da bi bil kdo ki to bere užaljen.Seveda, lahko pride do najhujšega, ampak zakaj bi o tem? Midva bi si uredila skupen dom, da bi v njem skupaj živela, in ne bova razmišljala, kaj če se zgodi. Ni bilo nobenega glasnega prepira, samo jaz in tast en večer v dnevni sobi, ko je beseda dala besedo. Jaz sem predlagala, da bi se vsi štirje zbrali in si pač povedali kar si imamo, pa ni bil zato. No, ja je že prav tako, samo jaz rada dorečem stvari. Ne pa, da se zdaj pogovarjamo, kot da bi ne bilo karkoli v zraku. Kar nekaj kot maček okrog vrele kaše, izogibamo se tej temi. Pa ni prav tako, bolje bi bilo da se pomenimo, čeprav se ne bo nič kaj dosti spremenilo. Zelo so me prizadele njegove besede in nisem še vsega predelala, zato se z njim pogovarjam samo uradno in kar je nujno(samo pozdrav in kaj v zvezi z otrokom) Težko se pretvarjam. Je pa res, da te zbiranje papirjev okoli gradnje precej zaposli, še bolj pa ko se bo začelo zares. In takrat na srečo ne bo časa, da bi se ukvarjala s tem. In se strinjam, da si v dneh, ki niso prijazni bolj dovzeten za negativne misli in si po svoje iterpretiraš razna mnenja. Lepe, pozitivne misli naj nam krojijo dan. PETRAG