Neurje po sloveniji

ksenjako  

član od: 10.10.2004

sporočila: 1086

20. sep 2007 19:48

ful lepo da ste se zbrale in boste peljale stvari tja. Jaz trenutno nimam nič takega da bi lahko podarila. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

20. sep 2007 21:44

Haj,

malo prej smo gledali oddajo Trenja..

Gospa, ki je opozarjala na katastrofo, pa župan...ste videli??? Saj človek ne ve več, kaj bi rekel.

Je pa ena misel, kar me preganja. Naša vojska ima postrojenje takšno, da ga zavida kdorkoli. Ne vem koliko obrokov lahko priskrbijo v trenutku, bolnišnična oskrba in tako dalje.... kje pa so pr vragu zdaj vsi ti? Vem, da je nekaj vojske odšlo na pomoč, pa vendar vidite, da je katastrofa s poplavami ogromna.

Ne morem si kaj, da bi ne bila jezna ob misli na to, da gredo naši ljudje tam na bližnji ali daljnji vzhod, ko pa je doma toliko tega za postoriti.

Kolegi, ne me grajat, ampak res me jezijo takšne stvari. Denarja bo vsekakor premalo, za preklemanske volitve in shode in plakate in ....ja, za to pa bo....eh, mi živce parajo!

titta

vida70  

član od: 13.9.2005

sporočila: 461

20. sep 2007 22:04

Mene je sokirala izjava ministra Erjavca, da je na terenu 150 pripadnikov slovenske vojske, pa se te so posiljali postopoma, tako da se jih je v treh dneh nabralo 150. In potem sem sla prav na net pogledat, kolk pripadnikov hudica ima nasa vojska, in ce je moj podatek tocen potem je to 7143. Na terenu pa jih je 150. Halooooo, kaj pa ostali? Se praskajo po riti al kaj? Oprostite izrazu, ampak nic kaj bolj pametnega mi ta trenutek ne pride na misel. vida70

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

20. sep 2007 22:36

Glede na odziv, vam sporočam, da v soboto popoldan, ali pa nedeljo dopoldan spet odpeljem proti kuharici37. mirno noč Petra 1

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

21. sep 2007 6:53

Najbrž bodo tekstila imeli sedaj kmalu dovolj, sicer pa tako ali tako ne bi mogla nič prispevati, ker vse sproti oddam dalje. Bom še malo počakala, da vidim, kam vse se lahko nakaže denar in ga bom nakazala tja, kjer bo po moji presoji najbolj pod kontrolo. RK to vsekakor ne bo. Je pa nujno, da v taki hudi situaciji vsakdo, ki le zmore, prispeva po svojih močeh. Tudi, če se malo pozna osebnem proračunu to še vedno ni nič v primerjavi z ljudmi, ki so zgubili tisto, kar so z odrekanjem in žulji skupaj spravljali celo življenje. Kadar komu pomagamo v stiski, čeprav včasih težko, se nam ponavadi kasneje v eni ali drugi obliki povrne. Cila

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

21. sep 2007 7:01

Upam, da bomo solidarni tudi kasneje in da čez mesec ali dva, ne bo šlo v pozabo. Pri nas doma bomo nastavili tudi šparovček v katerega bomo vrgli denar, kadar se bo kdo čemu v ta namen odrekel. Vderjetno bo na ta račun tudi kaka svečka in rožica manj na grobu staršev a to bosta prav gotovo razumela. Tudi v bližajočih praznikih se bo dalo marsičemu odreči ..... Vsak EUR bo prav prišel pa naj bo za karkoli! kobra 1

Cita75  

član od: 20.9.2007

sporočila: 52

21. sep 2007 7:25

Tudi jaz se pripravljam na pot proti kuharici37. Sem kr eno akcijo nardila, tako da se bo zbralo tako za žensko kot moške, pa tudi na otročke nismo pozabili. Nekateri bodo poslali do mene in bom potem jaz vse skupaj spakirala in dostavila. Mislim, da oblačil ni nikoli dovolj. Zima prihaja in na gorenskem ni tako kot recimo v Ljubljani ali pa na primorskem. Še dobro, da nisem oddala zimskih oblačil. Včasih se splača malo zavlačevat s pospravljanjem. Sem pa vesela odziva vseh tukaj na forumu in vseh ostalih, ki so ali pa bodo pomagali na tak ali pa na drugačen način. Lp Cita75

stara  

član od: 12.10.2005

sporočila: 380

21. sep 2007 7:30

Tudi jaz sem že kontaktirala kuharico37 po mailu. Če je katera iz Koroške, bi se mogoče dogovorile. Sama imam nekaj posode, oblek pa se bi našlo za odrasle in za otroke - tudi zimski kombinezoni in bunde. stara

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

21. sep 2007 7:37

Mislim, da marsikdo pozablja, da prizadeto področje ni nevem kako razvito - ljudje živijo v velikih družinah z majhnimi tovarniškimi plačami. Pomoč v oblačilih bi jim že tako prišla prav, zdaj ob nesreči pa še toliko bolj. Žalostno, da o njihovih potrebah več vejo tisti, ki so daleč proč od prizadetih območij, na toplem in se v kostimčkih odpeljejo vsak dan v službe... Sicer pa kdor želi, lahko kaj prispeva, kot rečeno bo pomoč odpeljana tistim, ki jo res potrebujejo in so prosili zanjo... Komur se zdi neumno zbirati oblačila, naj se vsaj vzdrži prepričevanja, da imajo dovolj in naj pač pomaga tako, kot sam misli, da bo najbolje. Lep pozdrav matilda

miha-ela  

član od: 6.10.2005

sporočila: 150

21. sep 2007 7:50

Zdravo! Ali mogoče kdo ve ševilko telefona Romane iz Braslovč. Če jo morda kdo ve, naj mi javi na zasebno pošto. Romana, če si slučajno na foromu, se mi prosim javi! LP Miha-ela miha-ela

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti