21. sep 2007 8:27
Pri nas imamo par let star štedilnik za podarit v Železnike. Pečica je malo slabša, za kuhat je pa vredu (3 plin, 1 elektrika). Nimam prevoza, sem iz KK.
21. sep 2007 8:27
Pri nas imamo par let star štedilnik za podarit v Železnike. Pečica je malo slabša, za kuhat je pa vredu (3 plin, 1 elektrika). Nimam prevoza, sem iz KK.
21. sep 2007 8:44
Pri nas žal nimamo nič odvečnih oblačil, saj zaradi pomanjkanja prostora vse sproti podarimo. Imam pa nekaj posode, jogi, nekaj brisač in še bi se kaj našlo. Je mogoče organiziran kakšen prevoz in okolice Celja na prizadeta območja? Za nas pride v poštev verjetno Savinjska dolina. katjushka
21. sep 2007 9:04
Kdor ima "dobro srce" bo pomagal,tako ali drugače. Vsi bomo lahko kdaj v podobni situaciji. Vendar vem, da nikoli več ne podarim ničesar preko raznih organizacij, preveč slabih izkušenj in zlorabljanja. Vsak lažje spi z občutkom, da je nekomu pomagal, a ne? Brgita
21. sep 2007 9:17
Moje mnenje glede darovanja preko raznih organizaciji (RK, Karitas,...) je tako: Jaz podarim z dobrimi nameni, če pa oni niso pošteni, pa naj njih vest peče, ne mene! Še naprej bom odnesla odvečne stvari na Karitas. Kadar dobim položnico od Karitasa ali Unicefa ali RK za pomoč v Sloveniji, Afriki ali drugod po svetu, kjer se zgodi kakšna katastrofa, jo skupaj z mojim položnicami plačam preko Klika in imam dober občutek, da sem nekomu pomagala. Tako delam jaz, to je moje mnenje, kdo drug pa lahko ima drugačno mnenje ali izkušnje. stara
21. sep 2007 9:23
Danes zvečer ob 19.55 bo na Radiu Ognjišče in na TV Slovenija in na Radiu Slovenija dobrodelni koncert za pomoč poplavljencem. Odprta bo telefonska linija 512-25-00, ki pa bo aktivna od 19.55 dalje. Lahko bomo klicali, koliko denarja smo pripravljeni nakazati preko položnice. Mislim, da je to zelo zelo pohvalno, da bodo v tako kratkem času naredili ta koncert in vse bodo peli v živo! Naslov koncetra pa je zelo simboličen: STOPIMO SKUPAJ. To sem slišala zjutraj na Ognjišču. Komaj že čakam večerno uro, da bom lahko poklicala in na tak način pomagala. Longeta
21. sep 2007 10:53
21.9.2007 državni dan žalovanja za 6 žrtev torkovega neurja... Ne vem, kako je drugje, ampak mariborski radio City solidarnostno danes ne bo predvajal lestvice in komičnih vložkov legende Reporterja Milana. Klea
21. sep 2007 12:15
Lepo od vsakega od vas, da pomagate. Tudi jaz sem iz teh koncev in iz "druge" roke lahko povem, da so vsake pomoči veseli. Je pa tako, da je potrebno biti nekoliko bolj kritičen do tega, kar povedo mediji. Ni namreč vse črno-belo in slabo. Vsi se trudijo, gasilci so vredni zlata in tudi vojska je po mojem mnenju močno poprijela. Gre pa v bistvu za to, da morajo najprej poskrbeti za javno infrastrukturo; elektriko, vodo, kanalizacijo, prevoznost cest in podobno. Nič ne pomaga, da nekdo "odkoplje" svojo hišo, če pa mu jo zaradi neurejenih odtokov, že v tretje zalije kanalizacija (tako mi je povedal moj fant, ki je včeraj pomagal nekaterim). Veliko delajo tudi v tovarnah. Domel in Alples sta utrpela gromozansko škodo in če teh stvari ne bodo v doglednem času pospravili in uredili, to pomeni dolgoročno hud udarec za celotno dolino; večina prebivalcev je zaposlenih v teh podjetjih in zaposlitve bodo še kako potrebovali. Kar želim poudariti je to, da mediji podajajo včasih zelo izkrivljeno sliko. Pred kamero so dobili pač najglasnejše občane, ki so (kolikor vem iz neuradnih virov) v sporu tudi z županom) in to izrabljajo za politično propagando. Mislim, da humanost tukaj res kaže pravi obraz in upam, da bo tako obveljalo še nekaj časa. LP KetyP
21. sep 2007 12:15
Radio Hit tudi organizira akcijo: http://www.radiohit.si/index.php?S=1&Article=877 tanca
21. sep 2007 13:21
Tudi rgl organizira zbiranje denarja. Glej pod aktualno: http://www.rgl.si/rgl.php veverica
21. sep 2007 13:33
Štedilnikov in pralnih strojev najbrž ne bo hitro najti dovolj. Najbrž bi pa prav prišli tudi kakšni kuhalniki, plinski ali električni, pa kakšen še uporaben likalnik ali kak drug kuhinjski aparat. To se vedno rabi. Če komu leži kaj takega na podstrešju bi morda dodal oblačilom. Sama žal takih stvari nimam več, zato mi preostane edino nakazati denarno pomoč. Cila
Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 21. sep 2007 13:57:50Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki s čemaževim pestom
Fini mini Bamboloni