22. sep 2007 18:18
To je rekel gospod Tič v otroški oddaji "S popotno torbo" (al kako je že naslov).
22. sep 2007 18:18
To je rekel gospod Tič v otroški oddaji "S popotno torbo" (al kako je že naslov).
23. sep 2007 14:44
Cila je napisal/a: |
Da bo link dostopen kar direktno: http://www.zelezniki.info/index.php/content/view/81/153 Cila |
vidim, da se je oglasilo precej ljudi, ki ponujajo pomoč. Zelo pohvalno, da zadeva teče...in da se ne ustavi...
lp veverica cak
23. sep 2007 15:31
Res je pohvalno, koliko solidarnosti smo pokazali Slovenci; upam samo, da prebivalci ostalih prizadetih krajev niso zapostavljeni. Pozornost medijev je v glavnem usmerjena zgolj na Železnike, zato upam, da imajo v preostalih krajih tudi toliko prostovoljcev in da se bodo zbrane finance in materialna sredstva razdelila med vse občine. Vanilija
23. sep 2007 16:38
Pravkar sem se vrnila iz Železnikov,sploh si človek ne more predstavljati kakšno razdejanje vlada tam....peljala sem pakete z obleko in posteljnino,ki ste mi jih dostavile-katere ste to že same veste....skratka ta teden dobim nekaj novih paketov in se spet odpravim tja....bila sem v mestu-Na plavžu in tam sem pogledala tudi v 2 hiši....ja vse gospodinjske aparate ali jim jih je odnesla voda ali pa so totalno poplavljeni in neuporabni....govorila sem z dvema gospodinjama in pravita da nimajo miz,stolov,omaric trenutno kam dati....vse je mokro ,pred hišo samo blato.A veste,da sploh ne vem kaj bi še napisala ker sem čisto odsotna zaradi videnega....skratka prvi paketi ki ste mi jih dostavili so obrodili sadove...srečno. kuharca37
24. sep 2007 9:21
Kuharica37, nežna dušica, ne bodi tako žalostna, nič ne moreš spremenit, poglej cela Slovenija pomaga, se mi zdi, da še nikoli tako. Vse nas je to prizadelo.Edina stvar , ki je ne smemo naredit, je to, da čez teden ali dva pozabimo na vse. TO PA NE BOMO. Ti samo daj zeleno luč, za novo akcijo, takrat se bodo stvari že malo izkristalizirale, vedelo se bo s čim konkretno lahko pomagamo. drži se Petra 1
24. sep 2007 14:26
Tako je, Petra 1. Tudi sama imam vtis, da je tokrat pomoč res stekla kot se šika.
Smo v akciji!
lp veverica cak
24. sep 2007 17:09
Živjo vsem! Zdej sem kar napisala kaj podarjam,tam na tistem linku Železniki,če pa se nebi nihče opogumil in se mi javil,se bom obrnila na vas ki same vozite robo in bi se vam (takoj ko dobimo nazaj avto,ki je trenutno pri mehaniku,ker nam je čist krepnil in se dela generalna na mašini) pridružila in peljala zraven. Tudi mene veseli, da je tak odziv in smo pripravljeni pomagat tako in drugače! lp presta77 presta77
24. sep 2007 17:25
presta dobrodošla....pridi zraven, pelji, skupaj z nami!!!! se slišimo oz čitamo, v kolikor se ti iz tvoje naveze nobeden ne javi. Veverica cak..........ful si faca!!!Za vedno mi bo ostal v spominu en tvoj stavek, ene parkrat na dan se spomnem na njega in mi gre ful na smeh. mej se! Petra 1
25. sep 2007 8:09
presta77, fino!
S skupnimi močmi lahko naredimo več.
lp veverica cak
25. sep 2007 17:29
danes sem videla, da imajo v našem "najboljšem sosedu" pripravljeno škatlo za hrano, za prizadeta območja, a je še kje, ali je to odvisno od trgovk v posamezni trgovini? lep dan Petra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gravče Tavče ali Prebranac
Hrustljav rogljiček s sladoledom