6. avg 2007 21:54
darja druga,
1000% pomaga tist recept z jabolko ( saj veš, jabolko narežeš na šest krhljev in vsak dan poješ enga, ko poješ zadnjega si zdrav ), ampak to je isti recept od rimljanke, le v drugi preobleki.
ežoj
6. avg 2007 21:54
darja druga,
1000% pomaga tist recept z jabolko ( saj veš, jabolko narežeš na šest krhljev in vsak dan poješ enga, ko poješ zadnjega si zdrav ), ampak to je isti recept od rimljanke, le v drugi preobleki.
ežoj
6. avg 2007 22:01
jaz mislim, da moraš nujno nazaj k zdravniku. Moja prijateljica je imela tako hudo angino, da je morala v bolnico, da so ji rezali, sicer bi se zadušila. pat pat
6. avg 2007 22:02
Za boleče grlo pomaga tudi grgranje s kisom - malo kisa razrečiš z vodo in s tem večkrat na dan grgraš. Sama uporabljam beli alkoholni kis. Preverjeno pomaga akniradg
6. avg 2007 22:23
Od četr na osem pa do sedaj smo ti napisali kar nekaj receptov za domače zdravljenje.
Pa vseeno bi rekla, da pat pravilno razmišlja. Tri dni pa še nič kaj izboljšanja.....ne se hecat, grlo pa mandlji in take zadeve so hudič! Da te res ne bo začelo kaj dušiti. Če si bolan so noči preklemansko dolge!
POJDI K DEŽURNEMU ZDRAVNIKU !!!
titta
7. avg 2007 7:48
pri nas vedno zacnemo z domacim zdravljenjem - mleko inmed, če to v treh dneh ne pomaga - dober dan zdravnik :))). in se nekaj, pri hčeri sem ugotovila (stara je 21 let), da ji "mehurčki" povzročajo angino, sploh v kakšnih takih pijačah cenjejših...(stara dobra kokta ne), tako da smo to nehali kupovat in tudi vse ostale "narejene" pijače. Moram reči, da odkar se tega drži (vsaj doma), že nekaj let ni bilo angine, prej pa 3 -4 na leto in to tako huda, da je bila vedno na antibiotikih. VELIKO ZDRAVJA smrkolina
7. avg 2007 8:16
Darja, jaz sem imela svoje čase kar naprej angine. Priporočam, da ogrooooomno piješ, pa ne vroče, ampak mlačne čaje. Žajbelj pomaga, tudi če je zelo obupen okus! Meni je pomagalo tudi tole: skuhala sem 3 krompirje, jih olupila, zavila v kuhinjsko krpo, to pa potem še v šal in na vrat. Pa pod odejo za kakšni 2 uri, da se fajn "prekuhaš" cela. Je grozno, ampak meni so po 2 urah bolečine skoraj izginile. Vse pa nujno v kombinaciji z antibiotiki!!! Pa srečno! Noel
7. avg 2007 9:27
Joj, ne morem verjet koliko ste pridne. Stanje je toliko boljše, da me noge pustijo pokonci pa glava več ne boli toliko. Grlo pa brez sprememb. Hvala za toliko receptov. Grem takoj sprobat. HVALA VAM ŠE ENKRAT ZA PRIJAZNOST. RES STE SUPER TUKI GOR. TAKOJ PRISKOČITE NA POMOČ. HVALA,RES. darja2
7. avg 2007 10:49
Jaz imam v ta namen doma GUM ALOCLAIR SPRAY z nastavkom, ki je neke vrste anestetik in hkrati zdravi afte, vnetja in podobno v žrelu in ustni votlini. Predpisala mi ga je zdravnica, dobi pa se brez recepta v lekarnah. Pomaga takoj! Se strinjam z vsemi, ki pravijo, da je treba dati čas, da se zazdravi, ampak imam sama take grozne izkušnje s tem, da dobro vem, kako prav pride pomoč TAKOJ. Lep pozdrav, ZIMA
7. avg 2007 11:04
Lehko še jaz malo spet zagnjavim? Grgranje čajevca! Samo je treba vun špuknit! tumpika
7. avg 2007 12:27
Če ti antibiotik po štirih dneh ni prijel, pojdi nazaj k zdravniku in naj ti pregledajo kri. Če ti antibiotik ne prime, imaš verjetno virusno angino in ne bakterijske. Čimprej pojdi k zdravniku, kajti virusna angina je še večje sranje, saj zanjo ni zdravila. Imenujejo jo tudi Feiferjeva (?) angina oziroma mononukleoza. Jaz sem jo pred kratkim prebolela - vsaj upam, da sem jo. Virus prizadane jetra in vranico, zato moraš počivati in paziti na trebuh, jetrni testi se zelo povišajo, normalizirajo se zelo počasi. če si pametna, pojdi takoj k zdravniku dati kri, da ugotovijo, ai imaš bakterijsko ali virusno angino. Znanki je mononukleoza tako prizadela jetra, da je morala imeti dve leti dieto. Nočem te strašiti, ampak virusna angina je zelo resna stvar.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fini mini Bamboloni
Rižek z lososom