6. dec 2013 14:01
http://www.kulinarika.net/recepti/17893/sladice/kruhov-
V bazi je od lani, samo letos sem jo narezala na koščke in ponudila na krožniku namesto v kozarcu.
Vanja
6. dec 2013 14:01
http://www.kulinarika.net/recepti/17893/sladice/kruhov-
V bazi je od lani, samo letos sem jo narezala na koščke in ponudila na krožniku namesto v kozarcu.
Vanja
6. dec 2013 14:16
Danes prihajajo študentje domov,ter po naročilu ena mineštra,z včerejšnimi mesnimi kroglicami in puding.Kadar je mineštra po Miškino nedolžna (predvidevam ,da je to brez mesa ) na vsak krožnik dam grobo nariban parmezan..danes ga pač nimam ,pa sem se postregla z sirom,da da malo forte okusa.
Vrtejbenka
6. dec 2013 14:32
Ričet sva končno pojedla
Danes: ohrovt s krompirjem in pečeni piščančji mini fileji, zdaj pridejo na vrsto pa
babka1951
6. dec 2013 14:44
Vanja, hvala. Ker sem iskala pod bučno kruhov puding nisem našla. Ok, za tole sladico v kozarcu pa vem. Pride kmalu na vrsto.
naor
6. dec 2013 15:06
Vrtejbenka je napisal/a: |
Kadar je mineštra po Miškino nedolžna (predvidevam ,da je to brez mesa ) |
Prav predvidevaš
Včeraj: sv. pečenka, no, bolje rečeno dušeno meso, ker je narejeno v kozici
krompir v oblicah, črna redkev v solati in teran
Danes bodo ostanki mesa od včeraj na hladno, z okisano špinačo in kruhom.
lp
mzm
6. dec 2013 16:15
Včeraj: jota iz repe, puding.
Danes: juha iz zelene in krompirja, piščančji trakci z šampinjoni v smetanovi omaki, domači široki rezanci in mešana solata.
Lp
tonsk
6. dec 2013 18:21
Ja babka kakšni parkeljni, z veliko palico za poredne. Ali si jih sama pekla?
Torek- telečje hrenovke, ohrovt s krompirjem. Sreda: piščančja rižota, vložena pesa. Četrtek: boranja.
Danes palačinke.
katti
6. dec 2013 18:39
Danes " la dieta nueva " ( kot rečewjo v naši vasi ):
Bil v prestonici, si ne morete mislit, kolk dober ribnik imajo ( verjetno cesarski ali kraljev ( kaj pa vem, morda tudi Pahorjev )). No, saj ga tudi jaz nisem videl, videl sem kje prodajajo ulov.
Pri meni je zdravje na prvem mestu in sem sedaj v skrbeh: zmanjkalo mi bo zdravilnega tonika ( kot je razvidno iz slike ), po moje se dobi v vsaki lekarni. Edino ne vem, a bom mogel pri zdravnici dobit recept.
ežoj
6. dec 2013 18:47
Sreda: pečen piščanec, francoska in pesina solata
Četrtek: krvavice, praženo kislo zelje
Danes: solata iz tune in čičerike s skutno polivko
Cinnamon Stick
6. dec 2013 19:56
Danes: pira z zelenjavo, solata, jaffa kroglice
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Hoppy brioš